Eshop
2111 823 823
Δευτ.- Παρ. 10.00-17.00
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

10+1 Αλήθειες για το Extension Βλεφαρίδων

extension βλεφαριδων, βλεφαριδες extension, μπλε ματια

Θες βλεφαρίδα κάγκελο; Θες βλεφαρίδα που να κάνει το τέλειο εφέ; Αυτό έχεις ονειρευτεί αλλά φοβάσαι να το κάνεις για να μην καταστρέψεις τις ήδη υπάρχουσες; Ποια είναι η αλήθεια γύρω από το extension βλεφαρίδων;

Η επέκταση βλεφαρίδων είναι η τέλεια επιλογή για μια ειδική περίσταση ή ακόμα και για καθημερινή χρήση. Δεν προσθέτουν καθόλου βάρος και έτσι δεν μπορούν να βλάψουν τις φυσικές σας βλεφαρίδες. To αποτέλεσμα είναι να μπορείτε να τις φοράτε μόνιμα.

Extension Βλεφαρίδων: όσα θέλεις να γνωρίζεις

1. Εκτός από μήκος δίνει και όγκο

Το extension βλεφαρίδων, είναι μια δημοφιλής νέα τεχνική που σας δίνει τη δυνατότητα να επεκτείνετε και να δώσετε όγκο στις φυσικές σας βλεφαρίδες. Η τεχνική αυτή βασίζεται στη τοποθέτηση συνθετικών βλεφαρίδων που δημιουργούν μια καμπύλη ώστε να δίνουν ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Κάθε τρίχα εφαρμόζεται σε κάθε βλεφαρίδα ξεχωριστά με μια ειδικά σχεδιασμένη κόλλα, που χαρίζει φυσικό αποτέλεσμα, όμορφη και ξεχωριστή εμφάνιση. Το extension βλεφαρίδων είναι η τέλεια επιλογή για μια ειδική περίσταση ή ακόμα και για καθημερινή χρήση.

Δεν προσθέτουν καθόλου βάρος και έτσι δεν μπορούν να βλάψουν τις φυσικές σας βλεφαρίδες με αποτέλεσμα να μπορείτε να τις φοράτε μόνιμα. Κοιτάζοντας στον καθρέφτη, θα βλέπετε μία ανανεωμένη, φρέσκια και πιο σαγηνευτική πλευρά του εαυτού σας.

2. Είναι απόλυτα ασφαλές

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες εφαρμόζονται στις δικές σας βλεφαρίδες μία προς μία (χωρίς να αγγίζουν το δέρμα). Εφαρμόζονται με μια ειδικά σχεδιασμένη κόλλα που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την επέκταση βλεφαρίδων και είναι απόλυτα ασφαλής.

Αυτή η νέα τεχνική δεν είναι επιβλαβής για τις φυσικές σας βλεφαρίδες. Η κόλλα στεγνώνει με τέτοιον τρόπο ώστε να επιτρέπει στις βλεφαρίδες ευελιξία και άνεση. Εφαρμόζονται στις φυσικές σας βλεφαρίδες δίχως ν’αγγίζουν το δέρμα. Η διαδικασία εφαρμογής είναι πολύ χαλαρωτική και καθόλου επίπονη.

Παρ’ όλα αυτά μια λανθασμένη εφαρμογή από ανειδίκευτο τεχνικό μπορεί να προκαλέσει βλάβη στις φυσικές σας βλεφαρίδες. Σας προτείνουμε να εμπιστεύεστε μόνο πιστοποιημένους τεχνικούς που ειδικεύονται στην τοποθέτηση επεκτάσεων βλεφαρίδων.

3. Υπάρχουν 3 είδη extension βλεφαρίδων

Υπάρχουν τρεις τύποι επεκτάσεων βλεφαρίδων : συνθετικό, μετάξι και φυσική τρίχα βιζόν (mink)

4. Το αποτέλεσμα μετά την εφαρμογή extension

Με την κατάλληλη εφαρμογή, δηλαδή τοποθετώντας μια συνθετική βλεφαρίδα πάνω σε μια φυσική, το αποτέλεσμα είναι φυσικό και αληθοφανές. Κανείς δεν θα καταλάβει ότι φοράτε extensions βλεφαρίδων. Όλοι θα νομίζουν ότι γεννηθήκατε με αυτές.

5. Πόσο θα ζήσουν γιατρέ μου;

Όταν εφαρμόζονται σωστά, οι επιπρόσθετες βλεφαρίδες θα διαρκέσουν όσο και ο κύκλος ζωής των φυσικών σας βλεφαρίδων ο οποίος είναι περίπου 90 ημέρες. Φυσικά ο κύκλος ζωής τους εξαρτάται και από τις καθημερινές δραστηριότητες του καθενός. Σε γενικές γραμμές η συντήρηση είναι απαραίτητη κάθε 3 με 4 εβδομάδες.

6. Κάθε πότε χρειάζεται να ανανεώνεις το extension βλεφαρίδων;

Σας συνιστούμε να κάνετε συντήρηση βλεφαρίδων extension κάθε 3 με 4 εβδομάδες. Αν δεν γίνει το γέμισμα εγκαίρως, οι επεκτάσεις των βλεφαρίδων σας θα πέσουν και θα χρειαστείτε νέα τοποθέτηση. Για μια συντήρηση απαιτείται κατά μέσο όρο περίπου 1 έως 1,5 ώρα.

7. Μόνιμες ή ημιμόνιμες βλεφαρίδες; Διαφορές

Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα μαλλιά μας έτσι και οι βλεφαρίδες μας μεγαλώνουν και πέφτουν. Στην πραγματικότητα χάνουμε μεταξύ δέκα-δεκαπέντε βλεφαρίδες κάθε μήνα. Ο όρος «ημιμόνιμες» αναφέρεται στις επεκτάσεις βλεφαρίδων οι οποίες πέφτουν πριν από τις φυσικές μας.

Από την άλλη – εάν οι επεκτάσεις βλεφαρίδων μένουν σταθερές καθ’ όλη την διάρκεια του κύκλου ζωής των φυσικών μας (κατά μέσο όρο 2-3 μήνες), ο όρος «μόνιμες» είναι και ο πιο κατάλληλος.

8. Κινδυνεύουν στην κακουχία;

Ναι. Με την ειδικά σχεδιασμένη αδιάβροχη κόλλα βλεφαρίδων που χρησιμοποιούμε, μπορείτε να κάνετε ντους,να κολυμπήσετε, να ασκηθείτε κ.α

9. Μπορώ να χρησιμοποιήσω μάσκαρα σε βλεφαρίδες extension;

Ναι, αν και η μάσκαρα δεν είναι αναγκαία μιας και οι επεκτάσεις μας δίνουν την ψευδαίσθηση ότι ήδη φοράμε μάσκαρα. Παρόλα αυτά θα πρέπει να χρησιμοποιείτε μάσκαρα με βάση το νερό η οποίες είναι ειδικά σχεδιασμένες για χρήση σε επεκτάσεις βλεφαρίδων. Ωστόσο θα πρέπει να ακολουθείται ειδική φροντίδα για την αφαίρεση της.

10. Ψαλίδι βλεφαρίδων;

Το ψαλίδι βλεφαρίδων δεν είναι η πιο έξυπνη επιλογή που μπορείς να κάνεις στις επεκτάσεις, αφού με αυτό το εργαλείο θα καταστρέψει τόσο τα extensions όσο και τις φυσικές σας βλεφαρίδες. Οι επεκτάσεις έχουν από μόνες τους φυσική καμπυλότητα.

11. Πώς να προφυλάξω το extension βλεφαρίδων;

Αποφεύγουμε την επαφή με το νερό για 12-24 ώρες μετά την εφαρμογή (ώστε να μπορέσει να σταθεροποιηθεί η κόλλα )

Για τις πρώτες 2 μέρες μετά την τοποθέτηση είναι προτιμότερο να αποφύγετε το κολύμπι την σάουνα ή τα ατμόλουτρα.

Εάν φορέσετε μάσκαρα εφαρμόστε την από την μέση της επέκτασης και πάνω αποφεύγοντας την ρίζα. Μην χρησιμοποιείτε αδιάβροχη μάσκαρα, παρά μόνο μάσκαρα με βάση το νερό. Αποφύγετε να χρησιμοποιείτε προϊόντα ομορφιάς με βάση το λάδι στην περιοχή γύρω από τις βλεφαρίδες.

Συμπεριλαμβανομένων make-up,ντεμακιγιάζ, ή ενυδατικές κρέμες. Το λάδι που εμπεριέχουν αυτά τα προϊόντα επηρεάζει την διάρκεια ζωής της κόλλας.

ΕΠΟΜΕΝΟ

Τα dont's για το νυφικό μακιγιάζ από 3 Έλληνες makeup experts

Ο σχολιασμός είναι προσωρινά απενεργοποιημένος!

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ