Νύχια

Ποιο Είναι το Ιδανικό Σχήμα Νυχιών που σας Ταιριάζει;

Ποιο Είναι το Ιδανικό Σχήμα Νυχιών που σας Ταιριάζει;
sxhma nuxia oh my beauty

Το σχήμα νυχιών που προτιμάτε μπορεί να είναι ένα βασικό σχήμα. Στρογγυλό, τετράγωνο ή ένα extreme look, όπως το στιλέτο ή η μπαλαρίνα. Παρακάτω θα σας δώσουμε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το σχήμα νυχιών που σας ταιριάζει.

sxhma nuxia stroggula oh my beauty s

Στρογγυλά Νύχια

Αυτό είναι ένα πολύ φυσικό look που είναι εύκολο να διατηρηθεί – ακόμα κι αν σπάσετε ένα νύχι, μπορείτε να θυσιάσετε ένα μικρό μήκος και να κρατήσετε ακόμα το σχήμα. Εάν δεν μπορείτε να μακρύνετε τα νύχια σας, τότε αυτό είναι το σχήμα νυχιών που πρέπει να επιλέξετε. Για να το διαφοροποιήσετε από το όμοιο του, το οβάλ, σκεφτείτε να μιμηθείτε την καμπύλη των επωνυχίων. Μετακινήστε ένα πρότυπο νυχιών ακριβώς δίπλα για να δημιουργήσετε ένα απαλό τόξο. Το στρογγυλό σχήμα νυχιών εφαρμόζεται συνήθως σε νύχια που είναι κοντά ή που έχουν αναπτυχθεί ελαφρώς πάνω από τα δάχτυλά σας.

sxhma nuxia oval oh my beauty s

Οβάλ Νύχια

Αυτό το σχήμα είναι δύσκολο να εκτελεστεί, δεδομένου ότι το ελαφρώς κωνικό σχήμα μπορεί να φτάσει εύκολα στο αμύγδαλο. Χρειάζεται υπομονή και χρόνος για την δημιουργία αυτού του οβάλ σχήματος. Εάν έχετε κοντά νύχια δεν θα μπορέσετε να το αποκτήσετε παρά μόνο εάν εφαρμόσετε gel ή ακρυλικό. Εάν γυρίσετε την παλάμη σας και μπορείτε να δείτε τις άκρες των νυχιών σας τότε μπορείτε να το δημιουργήσετε στο φυσικό σας νύχι.

sxhma nuxia amugdalo oh my beauty s

Νύχια Αμύγδαλο

Σε αντίθεση με τα οβάλ νύχια, τα οποία έχουν μόνο ελαφρώς κωνικές πλευρές, αυτό το σχήμα νυχιών είναι συγκριτικά πιο ακραίο. Το νύχια αμύγδαλο είναι ένα πολύ λαμπερό και εντυπωσιακό σχήμα. Παίρνει το όνομα του επειδή ολόκληρο το νύχι μοιάζει πραγματικά με ένα αμύγδαλο.

sxhma nuxia tetragona oh my beauty s

Τετράγωνα Νύχια

Αναμφισβήτητα τα τετράγωνα νύχια είναι από τα πιο εύκολα σχήματα. Το ότι είναι το πιο απλό να το δημιουργήσετε δεν σημαίνει ότι είναι και το πιο εύκολο να διατηρηθεί. Οι γωνίες τείνουν να γίνονται οδοντωτές, γι ‘αυτό θα πρέπει να τις λιμάρετε ελαφρώς για να τις εξομαλύνετε. Όλοι οι λάτρεις των εντυπωσιακών νυχιών μπορούν να υιοθετήσουν αυτό το look, αλλά τείνουν να φαίνονται καλύτερα σε εκείνες με μακριά δάχτυλα.

sxhma nuxia squoval oh my beauty s

Τετράγωνα – Οβάλ Νύχια

Το τετράγωνο συναντά το οβάλ. Είναι από τα αγαπημένα σχήματα επειδή μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις περιπτώσεις νυχιών. Μπορείτε να το επιλέξετε σε νύχια μικρά, μεσαία ή μακριά. Επίσης είναι μοντέρνο και απαλό. Το πραγματικό κλειδί για τα τετράγωνα-οβάλ νύχια είναι η δημιουργία ενός λεπτού τόξου στην κορυφή των άκρων και στη συνέχεια η σύνδεση των πλευρών ώστε να υπάρχει μια φυσική κωνικότητα.

sxhma nuxia stileto oh my beauty s

Νύχια Στιλέτο

Ονομάστηκε μετά από ένα ζευγάρι ψηλά τακούνια. Επειδή τα νύχια στιλέτο απαιτούν σφηνοειδείς πλευρές, πρέπει να υποστείτε το μήκος και να ζητήσετε βοήθεια για να ανοίξετε ένα αναψυκτικό. Το συγκεκριμένο σχήμα απαιτεί μεγάλο μήκος για αυτό τα νύχια στιλέτο είναι ευαίσθητα. Θα σπάσουν σχετικά εύκολα εάν κάνετε δραστηριότητες. Συνιστάται επίσης η αύξηση του μήκους να γίνει με ακρυλικό ή gel.

sxhma nuxia mpalarina oh my beauty s

Νύχια Μπαλαρίνα

Το σχήμα απαιτεί έντονες κωνικές πλευρές με πολύ ευθεία άκρη στην κορυφή. Είναι σχήμα που δεν είναι για όλους, καθώς χρειάζεται μεγάλη συντήρηση και μήκος. Δεν είναι από τις επιλογές βέβαια για τα φυσικά νύχια, είναι όμως όμως από τις πιο chic επιλογές που ίσως να αντικαταστήσουν σαν μόδα το σχήμα στιλέτο.

sxhma nuxia shape oh my beauty

Και τι χρώμα να τα βάψω; Δες φωτογραφίες με σχέδια και χρώματα νυχιών για κάθε εποχή!