Ημιμόνιμο Πεντικιούρ

Είναι βέβαιο ότι τα πόδια μας καθημερινά ταλαιπωρούνται από ορθοστασία, τρέξιμο, περπάτημα και άλλες δρασητριότητες ή χόμπυ. Επιπλέον, τα ακατάλληλα παπούτσια επηρεάζουν αρνητικά την υγεία των ποδιών και κατ’ επέκταση των νυχιών του ποδιού.

Πολλές φορές επίσης, τα παπούτσια, ή οι δραστηριότητες μας ευθύνονται για το βερνίκι που φθείρετε και φεύγει παρόλο που μπορεί να έχουμε βάψει τα νύχια μας πολύ πρόσφατα.

Προσφέρετε στον εαυτό σας περιποιημένα και υγιή πόδια όπως μόνο το Oh My Beauty μπορεί να σας προσφέρει. Η διαδικασία του πεντικιούρ και κυρίως της ανανέωσης ξεκινάει από την στιγμή που θα καθίσετε στην αναπαυτική μας πολυθρόνα.

Τα υπόλοιπα αφήστε τα στα χέρια των έμπειρων nail artists μας και το αποτέλεσμα του ημιμόνιμου πεντικιούρ είναι βέβαιο ότι θα σας εντυπωσιάσει και εσείς θα έχετε βαμμένα νύχια στα πόδια για μέρες, χωρίς άγχος.

ημιμόνιμο πεντικιούρ

To Τέλειο Ημιμόνιμο Πεντικιούρ

Φυσικά, ο καθαρισμός επωνυχίων και παρωνυχίδων είναι η πρώτη και βασική διαδικασία για να έχουμε ένα σωστό ημιμόνιμο πεντικιούρ. Στην συνέχεια λιμάρουμε τα νύχια ώστε να δώσουμε το επιθυμητό σχήμα και εφαρμόζουμε το ημιμόνιμο βερνίκι gel της εταιρείας Bluesky, με το χρώμα που έχετε επιλέξει.

Όταν επιλέγετε την υπηρεσία ημιμόνιμου πεντικιούρ, ξέρετε ότι το βερνίκι θα διαρκέσει στα πόδια σας έως και 30 ημέρες.

Τέλος, η υπηρεσία ολοκληρώνεται με μαλακτικό έλαιο για τα επωνύχια, ενώ η ενυδατική κρέμα σε συνδυασμό με μασάζ σας προσφέρουν απαλή επιδερμίδα. Φεύγοντας από το Oh My Beauty θα απολαμβάνετε υγιή, όμορφα και περιποιημένα πόδια για πολύ καιρό.

ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ

Ο Χώρος του Oh My Beauty

Από την πρώτη κιόλας επίσκεψη στο χώρο του Oh My Beauty θα αντιληφθείτε τον επαγγελματισμό και την εξειδικευμένη γνώση που διαθέτουν οι έμπειροι nail artists μας. Διατηρούν πάντα το ενδιαφέρον τους για τις τάσεις της μόδας και όλα τα nail trends, ενώ παράλληλα παρακολουθούν και όλες τις εξελίξεις στις τεχνικές υπηρεσίες και αυτό μας κατατάσσει στα κορυφαία nail salon της Αθήνας.

Η ικανοποίηση των επισκεπτών μας, είναι για εμάς προτεραιότητα. Ο χώρος μας πληροί όλους τους υγειονομικούς κανονισμούς, προσφέρει άνεση και η ατμόσφαιρα που επικρατεί θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να νιώσετε την αναζωογόνηση που θέλουμε να σας προσφέρουμε, ώστε να φύγετε με ανανεωμένη διάθεση, νιώθοντας ευεξία και ευχαρίστηση.

ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ

TIP: Δεν πρέπει να βλέπετε το πεντικιούρ σας ως μία αποκλειστικά και μόνο καλοκαιρινή περιποίηση. Αποτελεί θεραπευτική φροντίδα και ενισχύει την υγιεινή των άκρων σας. Όταν γίνεται με συχνότητα και συνέπεια, μετατρέπεται σε θεραπευτικό πεντικιούρ καθώς μπορεί να προλάβει μία δυσάρεστη κατάσταση στα πόδια σας.