πεντικιούρ
ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ (21€)

Το απλό, αλλά θαυματουργό πεντικιούρ του Oh My Beauty, που σας κάνει να θέλετε να δείχνετε τα πόδια σας συνέχεια! Θεραπευτική φροντίδα και σωστή υγιεινή.

πεντικιούρ express
ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ EXPRESS (11€)

Μπορεί ο χρόνος σας να είναι περιορισμένος, όμως στο Oh My Beauty μπορούμε να σας προσφέρουμε περιποιημένα πόδια σε λίγα λεπτά.

περιποίηση ποδιών Νέα Ιωνία - Χαλάνδρι
ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ (26€)

Επιθυμείτε περιποιημένα νύχια που να διαρκούν παραπάνω από ένα απλό βερνίκι; Επιλέξτε ημιμόνιμο για αποτελέσματα που θα εντυπωσιάζουν για 30 ημέρες.

Αφαίρεση ημιμόνιμου πεντικιούρ
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΗΜΙΜΟΝΙΜΟΥ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ (5€)

Επαγγελματική, εξειδικευμένη αφαίρεση ημιμόνιμου βερνικιού gel, η οποία δεν χρεώνεται, αν η τοποθέτηση έχει γίνει στο Oh My Beauty.

Πεντικιούρ Oh Μy Βeauty
OHMYBEAUTY ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ (24€)

Το spa πεντικιούρ Oh My Beauty, αποτελεί το ιδανικό δώρο για τον εαυτό σας! Η απόλυτη περιποίηση που σας χαρίζει τα πιο όμορφα πόδια.

Υπηρεσίες Περιποίησης Ποδιών

Αν αναζητάτε να ανανεώσετε την εμφάνισή σας, ανεβάζοντας παράλληλα τη διάθεσή σας, τότε το Oh My Beauty είναι ο απόλυτος προορισμός περιποίησης για εσάς!

Για όλους εμάς στο Oh My Beauty η περιποίηση των άκρων είναι μία πολύ σημαντική διαδικασία. Ειδικά, όταν το θέμα πάει στην περιποίηση ποδιών, μπορούμε να σας διασφαλίσουμε ότι θα σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, χάρη στον επαγγελματισμό και τη μακροχρόνια εμπειρία μας, την οποία συνεχώς εμπλουτίζουμε με συνεχή εκπαίδευση σε νέες τάσεις και νέες τεχνικές πεντικιούρ.

Οι εξειδικευμένες υπηρεσίες περιποίησης ποδιών που παρέχουμε, σε συνδυασμό με τα πάντα ποιοτικά και επώνυμα προϊόντα, θα σας κάνουν να απολαύστε τη στιγμή του πεντικιούρ όσο ποτέ άλλοτε και το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Μπορούμε να ανταποκριθούμε σε απλές καθημερινές ανάγκες, όπως οι σκληρές φτέρνες, αλλά και σε πιο απαιτητικά ζητήματα, όπως είναι ένας κάλος στο πόδι. Σκοπός μας είναι να φύγετε έχοντας βιώσει την απόλυτη ανανέωση. Η ικανοποίηση των πελατών μας, είναι για εμάς το σημαντικότερο κριτήριο επιτυχίας.

Σας περιμένουμε για να σας προσφέρουμε μια μοναδική, Oh My Beauty εμπειρία, που σίγουρα θα θέλετε να επαναλάβετε!