Φυσική Ενίσχυση Νυχιών με Gel

Αποκτήστε τα νύχια που πάντα ονειρευόσασταν, ενισχύοντας τα φυσικά σας νύχια με υλικά όπως ακρυλικό, gel, ή acrygel κι αφήστε πίσω σας τα αδύναμα, ξεφλουδισμένα, ή ευαίσθητα νύχια που είχατε μέχρι τώρα.

Η εμπειρία και η κατάρτιση του προσωπικού μας σε συνδυασμό με το ζητούμενο από τη δική σας πλευρά, θα σας χαρίσει το τέλειο αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Επιλέγοντας φυσική ενίσχυση νυχιών με gel, τα φυσικά σας νύχια θα αποκτήσουν δύναμη και αντοχή και είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι το αποτέλεσμα θα σας ξετρελάνει.

Φυσικά, θα σας προσφέρουμε όμορφα νύχια, αφού πρώτα βεβαιωθούμε ότι η υγεία των άκρων σας είναι άριστη, μιας και είναι συχνό φαινόμενο η περιποίηση των νυχιών να έχει ως σκοπό μόνο ένα αισθητικά ωραίο αποτέλεσμα. Όμως για εμάς, στο Oh My Beauty, ένα ωραίο αποτέλεσμα δεν μπορεί να υπάρχει, αν ταυτόχρονα δεν έχουμε φροντίσει για την υγιεινή των νυχιών σας.

ΦΥΣΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΝΥΧΙΩΝ ΜΕ GEL ΑΘΗΝΑ

Ο Χώρος του Oh My Beauty

Από την πρώτη κιόλας επίσκεψη στο χώρο του Oh My Beauty θα αντιληφθείτε τον επαγγελματισμό και την εξειδικευμένη γνώση που διαθέτουν οι έμπειροι nail artists μας. Διατηρούν πάντα το ενδιαφέρον τους για τις τάσεις της μόδας και όλα τα nail trends, ενώ παράλληλα παρακολουθούν και όλες τις εξελίξεις στις τεχνικές υπηρεσίες γεγονός που μας κατατάσσει ανάμεσα στα κορυφαία nail salons της Αθήνας.

Η ικανοποίηση των επισκεπτών μας είναι για εμάς προτεραιότητα. Ο χώρος μας πληροί όλους τους υγειονομικούς κανονισμούς, προσφέρει άνεση και η ατμόσφαιρα που επικρατεί θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να νιώσετε την αναζωογόνηση που θέλουμε να σας προσφέρουμε, ώστε να φύγετε με ανανεωμένη διάθεση, νιώθοντας ευεξία και ευχαρίστηση.

ΦΥΣΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΝΥΧΙΩΝ ΜΕ GEL ΑΘΗΝΑ

Τι είναι η φυσική ενίσχυση νυχιών;

Η φυσική ενίσχυση νυχιών είναι η εφαρμογή μίας πιο ενισχυμένης βάσης στο νύχι για να το κάνει πιο σκληρό. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσετε τα νύχια σας υγιή, δυνατά και ελκυστικά.

Φυσική ενίσχυση νυχιών τιμή

Η τιμή για φυσική ενίσχυση νυχιών στο Oh My Beauty είναι στα 38€. Δείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο μας εδώ και κλείστε απευθείας το ραντεβού σας!

TIP: Μην ξεχνάτε να κάνετε τακτικά μανικιούρ. Αυτό μπορεί να σας διασφαλίσει ότι θα μείνετε μακριά από παρωνυχίδες, νεκρό ή φθαρμένο δέρμα και αδύναμα νύχια. Το μανικιούρ δεν αποτελεί μόνο υπηρεσία καλλωπιστικής περιποίησης, αλλά είναι και υπηρεσία υγιεινής και φυσικά σας βοηθάει να κλέψετε τις εντυπώσεις!