Καθημερινό Μακιγιάζ

Η υπηρεσία περιλαμβάνει ένα απλό, φρέσκο, καθημερινό μακιγιάζ. Κατάλληλο για μία σημαντική ημέρα στη δουλειά, για ένα δύσκολο επαγγελματικό ραντεβού ή ακόμη και για μια χαλαρή πρωινή έξοδο με φίλους.

Σίγουρα θα θέλετε να προσέξετε κάθε λεπτομέρεια και ένα πρωινό μακιγιάζ στο Oh My Beauty είναι ό,τι χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε το look σας.

Οι έμπειροι makeup artists μας μπορούν να συμπληρώσουν την εικόνα σας με ένα γρήγορο μακιγιάζ, αλλά με εντυπωσιακό αποτέλεσμα και να σας προσφέρουν συμβουλές φροντίδας της επιδερμίδας σας.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Καθημερινό Μακιγιάζ & Φυσική Ομορφιά

Στο Oh My Beauty δεν έχετε παρά να συζητήσετε με τους makeup artists μας τις ανάγκες σας, να βρείτε μαζί τα στοιχεία του προσώπου σας που πρέπει να αναδείξετε και να προβάλετε τη φυσική ομορφιά σας, τονίζοντας τα τέλεια χαρακτηριστικά σας.

Μην ξεχνάτε ότι το πιο σημαντικό σε ένα μακιγιάζ είναι να μη μοιάζει «ξένο» επάνω σας, να ταιριάζει με το στυλ σας και το υπόλοιπο look σας και να σας κάνει να νιώθετε αυτοπεποίθηση, γιατί η ομορφιά πηγάζει από μέσα!

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Καθημερινό Μακιγιάζ Ιδέες

Το καθημερινό μακιγιάζ είτε είναι ανάλαφρο είτε πιο έντονο, διακριτικό ή εντυπωσιακό, εξαρτάται πάντα από την προσωπική σας αισθητική αλλά και από την κοινωνική περίσταση που το χρειάζεστε. Πάρτε μερικές ιδέες πριν από το ραντεβού μας:

Καθημερινό μακιγιάζ
Καθημερινό μακιγιάζ κόκκινα χείλη
Καθημερινό μακιγιάζ ροζ χείλη, ιδέες μακιγιάζ
Ιδέες για καθημερινό μακιγιάζ
Καθημερινό nude μακιγιάζ
Ιδέες για καθημερινό μακιγιάζ
Εντυπωσιακό μακιγιάζ κάθε μέρα
Καθημερινό επιβλητικό μακιγιάζ

Καθημερινό μακιγιάζ τιμή

Η τιμή για την υπηρεσία καθημερινού μακιγιάζ στο Oh My Beauty είναι μόλις 40€.

Πόσο διαρκεί η διαδικασία για καθημερινό μακιγιάζ;

Η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου 45 λεπτά.

Τι προϊόντα μακιγιάζ χρησιμοποιείτε, θα κάνουν για το δέρμα μου;

Χρησιμοποιούμε πάντα επώνυμα, υποαλλεργικά προϊόντα, κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος σε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων και υφών για να ταιριάξουμε το μακιγιάζ με τα φυσικά σας χρώματα.

TIP: Στο Oh My Beauty για όλες τις υπηρεσίες μακιγιάζ χρησιμοποιούμε επώνυμα προϊόντα, για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που διαρκεί! Αν πρόκειται για ειδική περίσταση, μήπως χρειάζεστε βραδινό επαγγελματικό μακιγιάζ;