Περμανάντ Βλεφαρίδων

Η περμανάντ βλεφαρίδων μπορεί εύκολα και άμεσα να δώσει καμπυλότητα και ένταση στις ίσιες και άτονες βλεφαρίδες!

Οι εξειδικευμένοι Beauty Experts του Oh My Beauty, θα σας χαρίσουν ένα πιο έντονο, απόλυτα εντυπωσιακό βλέμμα, με τον πιο φυσικό τρόπο!

Αποκτήστε το μήκος και την καμπύλη που πάντα επιθυμούσατε στις βλεφαρίδες σας, χωρίς να χρησιμοποιείτε κάθε μέρα το κλασικό ψαλίδι βλεφαρίδων!

ΠΕΡΜΑΝΑΝΤ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ

Περμανάντ σε Φυσικές Βλεφαρίδες

Η υπηρεσία περμανάντ βλεφαρίδων μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε τύπο φυσικής βλεφαρίδας. Δεν τοποθετείται κανενός είδους πρόσθετο υλικό και δεν πραγματοποιείται κάποια τεχνητή παρέμβαση.

Χρησιμοποιούμε πάντα επαγγελματικά, ποιοτικά, υποαλλεργικά υλικά για να προσφέρουν αποτέλεσμα που διαρκεί έως και 2 μήνες από την εφαρμογή.

Μπορείτε να κάνετε το μακιγιάζ που επιθυμείτε χωρίς απολύτως κανέναν περιορισμό και να χρησιμοποιείτε τη μάσκαρα σας άφοβα – αν και είμαστε βέβαιοι ότι ειδικά αν συνδυάσετε την υπηρεσία με βαφή βλεφαρίδων, θα ξεχάσετε τη μάσκαρα στο boudoir σας!

ΠΕΡΜΑΝΑΝΤ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ

Περμανάντ Βλεφαρίδων Διαδικασία

Δείτε όλα τα βήματα που κάνουμε για περμανάντ βλεφαρίδων πριν κλείσετε το ραντεβού σας. Η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου 1 ώρα.

  1. Γίνεται βαθύ ντεμακιγιάζ για αφαίρεση οποιουδήποτε ίχνους μακιγιάζ στα μάτια.
  2. Αφαίρεση λιπαρότητας στα βλέφαρα και τις βλεφαρίδες με τη χρήση ειδικής lotion.
  3. Εφαρμόζεται ένα ειδικό ρολό από καοτσούκ στη βάση των βλεφαρίδων και φροντίζουμε όλες οι βλεφαρίδες να εφαρμόσουν σωστά επάνω του.
  4. Τοποθετείται ένα ειδικό gel στο κέντρο ακριβώς των βλεφαρίδων για περίπου 6 λεπτά, και κατόπιν αφαιρείται με καθαρό και στεγνό βαμβάκι.
  5. Επαναλαμβάνεται η διαδικασία με τη χρήση ενός δεύτερου ειδκού gel.
  6. Στο τελικό στάδιο αφαιρείται προσεκτικά το ρολό και καθαρίζονται τα μάτια από τυχόν υπολείμματα.

Αυτό ήταν! Μπορείτε να καταπλήξετε τα πλήθη με το νέο σας σαγηνευτικό βλέμμα για τους επόμενους 2-3 μήνες!

Περμανάντ βλεφαρίδων

Περμανάντ Βλεφαρίδων τι είναι;

Η περμανάντ βλεφαρίδων χαρίζει ημιμόνιμη καμπυλότητα στις φυσικές βλεφαρίδες σας, αντικαθιστώντας για μήνες ολόκληρους το κλασσικό ψαλίδι βλεφαρίδων, με τη χρήση συγκεκριμένων τεχνικών και ειδικών προϊόντων.

Γιατί να κάνω περμανάντ βλεφαρίδων;

Η περμανάντ βλεφαρίδων έχει 3 μοναδικά πλεονεκτήματα:

1.Κάνει τις φυσικές βλεφαρίδες σας να φαίνονται πιο μεγάλες δίνοντας τους την απαραίτητη καμπυλότητα.
2.Σας απαλλάσσει από πολύ κόπο και χρόνο καθημερινά, αφού δεν θα χρειάζεστε ψαλίδι βλεφαρίδων για τους επόμενους 2-3 μήνες.
3.Το κόστος είναι εξαιρετικά προσιτό και μπορεί να συνδυαστεί με ημιμόνιμη βαφή βλεφαρίδων.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα της περμανάντ βλεφαρίδων;

Διαρκούν για 2-3 μήνες, όσο περίπου και ο κύκλος ζωής των βλεφαρίδων σας. Για να μη φανεί ποτέ το μεταβατικό στάδιο, προτείνουμε να κάνετε περμανάντ βλεφαρίδων κάθε 2 μήνες.

Περμανάντ βλεφαρίδων τιμή;

Η τιμή για περμανάντ βλεφαρίδων στο κέντρο αισθητικής Oh My Beauty, ανέρχεται μόλις στα 25€!

Είναι ασφαλές να κάνω περμανάντ βλεφαρίδων;

Είναι απολύτως ασφαλής και ανώδυνη διαδικασία. Χρησιμοποιούμε κορυφαία υποαλλεργικά προϊόντα. Τα μάτια σας ταλαιπωρούνται και διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο μολύνσεων και τραυματισμών από την καθημερινή χρήση ψαλιδιού για το γύρισμα των βλεφαρίδων σας.

TIP: Σας προτείνουμε να κάνετε Lash Lift. Να συνδυάσετε δηλαδή την περμανάντ βλεφαρίδων με την βαφή βλεφαρίδων, ώστε εκτός από έντονη καμπυλότητα να αποκτήσουν και έντονο μαύρο χρώμα. Το αποτέλεσμα θα είναι 100% φυσικό και θα ξεχάσετε τι θα πει μάσκαρα!