ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ
ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ (14€)

Απολαύστε ένα επαγγελματικό μανικιούρ, από τους έμπειρους nail artists του Oh My Beauty.

ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ EXPRESS
ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ EXPRESS (7€)

Δεν έχετε πολύ χρόνο, αλλά χρειάζεστε περιποιημένα χέρια γιατί έχετε ένα έκτακτο ραντεβού; Συνδυάστε ταχύτητα και οικονομία με το express μανικιούρ

ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ OHMYBEAUTY
ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ OHMYBEAUTY (20€)

Εξειδικευμένη περιποίηση και μανικιούρ υψηλών απαιτήσεων που θα σας χαρίσει μοναδικό αποτέλεσμα και ανεβασμένη διάθεση.

Ημιμόνιμο μανικιούρ
ΗΜΙΜΟΝΙΜΟ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ (21€)

Επιθυμείτε περιποιημένα νύχια που να διαρκούν παραπάνω από ένα απλό βερνίκι; Επιλέξτε ημιμόνιμο για αποτελέσματα που θα εντυπωσιάζουν για 30 ημέρες.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΗΜΙΜΟΝΙΜΟΥ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΗΜΙΜΟΝΙΜΟΥ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ (5€)

Εξειδικευμένη αφαίρεση ημιμόνιμου βερνικιού gel από έμπειρους nail artists οι οποίοι φροντίζουν να μην φθείρεται η επιφάνεια των νυχιών σας.

ΤΕΧΝΗΤΑ ΝΥΧΙΑ
ΤΕΧΝΗΤΑ ΝΥΧΙΑ (50€)

Αποκτήστε τα νύχια που ονειρεύεστε χάρη στις ειδικές τεχνικές ονυχοπλαστικής με gel, ακρυλικό, ή acrygel. Μεταμορφώστε αδύναμα, ταλαιπωρημένα ή μη ανατομικά νύχια, σε άκρως εντυπωσιακά.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΝΥΧΙΩΝ
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΝΥΧΙΩΝ (12€)

Εξειδικευμένη αφαίρεση των υλικών που έχουν τοποθετηθεί στα τεχνητά νύχια, από έμπειρους nail artists, οι οποίοι φροντίζουν να μην φθείρεται η επιφάνεια των νυχιών σας.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΝΥΧΙΩΝ
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΝΥΧΙΩΝ (40€)

Οι nail artists του Oh My Beauty θα συντηρήσουν τα τεχνητά νύχια σας, ιδανικά κάθε 3 ή 4 εβδομάδες, για να έχετε πάντα άψογα και περιποιημένα άκρα.

Φυσική ενίσχυση
ΦΥΣΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΝΥΧΙΩΝ (40€)

Αποκτήστε τα νύχια που πάντα ονειρευόσασταν ενισχύοντας τα φυσικά σας νύχια με υλικά όπως ακρυλικό, gel, ή acrygel. Ιδανική επιλογή για αδύναμα νύχια, ή νύχια που ξεφλουδίζουν.

Υπηρεσίες Περιποίησης Χεριών

Αν αναζητάτε να ανανεώσετε την εμφάνισή σας ανεβάζοντας παράλληλα τη διάθεσή σας, τότε το Oh My Beauty είναι ο απόλυτος προορισμός περιποίησης για εσάς!

Η περιποίηση χεριών, είναι αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε. Χρησιμοποιούμε μόνο επώνυμα και ποιοτικά προϊόντα, τα οποία χαρίζουν στα νύχια σας αποτέλεσμα που διαρκεί, κάνοντάς τα να φαίνονται πάντα περιποιημένα και εντυπωσιακά.

Μπορείτε να επιλέξετε μία από τις πολλές και διαφορετικές υπηρεσίες περιποίησης νυχιών, από express μανικιούρ μέχρι nail art & 3D σχέδια, ανάλογα με τις ανάγκες, το χρόνο και φυσικά, τη διάθεσή σας!

Σας περιμένουμε για να σας προσφέρουμε μια μοναδική, Oh My Beauty εμπειρία, που σίγουρα θα θέλετε να επαναλάβετε!