Αποκτήστε τα φρύδια που πάντα ονειρευόσασταν

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την είσοδο της υπηρεσίας Brow Lamination στο Oh my Beauty! Πρόκειται για την νέα τεχνική περιποίησης και αναβάθμισης φρυδιών, που πλέον αποτελεί must-have για όσες πάντα ονειρεύονταν γεμάτα και πλούσια φρύδια.  

Το Brow Lamination έρχεται να δώσει τέλος στα φρύδια με κενά, ασυμμετρίες και χωρίς όγκο, χαρίζοντάς σας φωτεινό και έντονο βλέμμα. Το natural αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!

Πλούσια Φρύδια

Brow Lamination τι είναι;

Το Brow Lamination (Brow Lift ή περμανάντ φρυδιών) είναι μια ανώδυνη και φυσική διαδικασία που ανορθώνει, σχηματίζει, γεμίζει και τονίζει κατάλληλα τα φρύδια σας για περίπου ενάμιση μήνα.

Αν έχετε σγουρή ή ακατάσταση τρίχα με φορά προς τα κάτω, μπορείτε με τη διαδικασία αυτή να την ανυψώσετε και να την περιποιηθείτε χωρίς να ταλαιπωρείστε καθημερινά για την εικόνα των φρυδιών σας.

Έτσι, τα φρύδια σας θα είναι πλούσια, ανυψωμένα και με ομοιόμορφο σχήμα, χωρίς την εφαρμογή επιβαρυντικών τζελ ή επιβλαβών προϊόντων.

brow lamination τι είναι

Τα Στάδια του Brow Lamination

Η θεραπεία γίνεται μέσα από τρία στάδια:

Εφαρμογή μιας εξειδικευμένης κρέμας με κερατίνη, που μαλακώνει τις τρίχες των φρυδιών, για να μπορούμε να τους δώσουμε την σωστή κατεύθυνση.

Χρήση μιας θρεπτικής κρέμας εξουδετέρωσης με σκοπό να ανασυσταθεί η δομή των τριχών και να δοθεί στα φρύδια το κατάλληλο σχήμα.

Τοποθέτηση βαφής μακράς διάρκειας, που βοηθά στο να δείχνουν πιο πλούσια τα φρύδια σας.

Brow Lamination Στάδια - Διαδικασία Brow Lift

Ποια είναι τα πλεονεκτήματά του;

Δεν χαράσσεται το δέρμα και δεν εισχωρούν ουσίες στην επιδερμίδα σας, όπως συμβαίνει στο τατουάζ φρυδιών.

Η θεραπεία διαρκεί 1.30 ώρα και το φυσικό αυτό αποτέλεσμα διαρκεί έως και οκτώ εβδομάδες.

Σε αντίθεση με το τατουάζ φρυδιών που είναι κάτι μόνιμο, το Brow Lamination αποτελεί μια ημιμόνιμη λύση που αν βαρεθείτε, μπορείτε απλώς να μην επαναλάβετε.

Η διαδικασία μπορεί να γίνει οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, ακόμη και το καλοκαίρι, καθώς η θάλασσα δεν επηρεάζει το αποτέλεσμα.

Πλεονεκτήματα Brow Lift

Brow Lamination Πριν & Μετά

Brow lamination πριν και μετά

Brow Lamination τιμή;

Η τιμή του Brow Lamination στο κέντρο αισθητικής Ohmybeauty ανέρχεται μόλις στα 45€!

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα του Brow Lamination;

Τα αποτελέσματα διαρκούν περίπου έξι έως οκτώ εβδομάδες, ανάλογα με την ταχύτητα ανάπτυξης των τριχών σας.

Είναι χρονοβόρα ή επικίνδυνη τεχνική;

Η διαδικασία διαρκεί 1.30 ώρα και είναι εντελώς αναίμακτη και ανώδυνη.

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι εργαστηριακά ελεγμένα, πληρώντας ειδικές επιστημονικές προδιαγραφές ώστε να μην δημιουργείται κανένα πρόβλημα είτε στις τρίχες των φρυδιών είτε στο δέρμα κάτω από τα φρύδια.

Τι να αποφύγω μετά το Brow Lamination;

Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, συνιστάται να μην χρησιμοποιείτε νερό για τις πρώτες 24 ώρες. Ακόμη, αποφύγετε τα ζεστά μπάνια και την έντονη γυμναστική, ώστε το αποτέλεσμα να διαρκέσει περισσότερο.

Tip: Για ακόμη πιο εντυπωσιακό βλέμμα που μαγνητίζει, συνδυάστε το Brow Lamination με το Lash Lift!