Αποτρίχωση & Σχηματισμός Φρυδιών με Κλωστή

Η νέα υπηρεσία μας σας προσφέρει αποτρίχωση φρυδιών και σχηματισμό φρυδιών με κλωστή, χαρίζοντας σας ανανεωμένο πρόσωπο αλλά και μοναδικό αποτέλεσμα!

Τα φρύδια δε λέγονται τυχαία το «κάδρο του προσώπου», γι αυτό και είναι πολύ σημαντικό να έχουμε το σωστό σχήμα φρυδιών, που πολύ συχνά μόνες σας καταλαβαίνουμε ότι είναι δύσκολο να το πετύχετε.

Σχηματισμός φρυδιών με κλωστή

Σχηματισμός Φρυδιών

Οι Beauty Experts του Oh My Beauty, είναι εδώ για να δώσουν το τέλειο σχήμα στα φρύδια σας! Σκοπός μας είναι να αποκτήσουν το κατάλληλο σχήμα, σύμφωνα πάντα με τη καθοδήγησή σας για το πώς θέλετε να είναι το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και βάσει όλων των χαρακτηριστικών του προσώπου σας για να έχετε ένα αρμονικό αποτέλεσμα.

Το σίγουρο είναι ότι τα καλοσχηματισμένα φρύδια θα αναδείξουν το βλέμμα σας.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΥΔΙΩΝ ΜΕ ΚΛΩΣΤΗ

Αποτρίχωση Φρυδιών με Κλωστή – Πλεονεκτήματα

Τα πλεονεκτήματα αποτρίχωσης φρυδιών με κλωστή είναι πολλά αν αναλογιστεί κανείς ότι είναι μια φαινομενικά απλή διαδικασία:

  1. Η αφαίρεση της τρίχας γίνεται από τη ρίζα.
  2. Τα αποτελέσματα αποτρίχωσης με κλωστή διαρκούν για περίπου 20 ημέρες.
  3. Σε πολλές περιπτώσεις αποδυναμώνει την τρίχα, εμποδίζοντας σταδιακά την επανεμφάνιση της.
  4. Σε κάθε περίπτωση οι νέες τρίχες είναι πιο απαλές και αδύναμες.
  5. Δεν ταλαιπωρεί την περιοχή των φρυδιών.
  6. Χρειάζονται μόλις 3-5 λεπτά για κάθε φρύδι. Πολύ πιο γρήγορα δηλαδή συγκριτικά με το τσιμπιδάκι.
  7. Δεν χρησιμοποιούνται χημικά.
  8. Στα σωστά χέρια μπορεί να δώσει το απόλυτο σχήμα στα φρύδια, αφού με η κλωστή ακολουθεί ευθεία γραμμή.
Σχηματισμός φρυδιών με κλωστή

Αποτρίχωση - Σχηματισμός φρυδιών με κλωστή τιμή;

Η αποτρίχωση και ο σχηματισμός φρυδιών με κλωστή ανέρχεται στα μόλις 8€ στο κέντρο αισθητικής Oh My Beauty.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα αποτρίχωσης με κλωστή;

Διαρκούν για περίπου 20 ημέρες, ενώ οι νέες τρίχες είναι πιο απαλές και πιο αδύναμες. Σε πολλές περιπτώσεις, ο θύλακας σταδιακά αποδυναμώνεται αυξάνοντας τα διαστήματα μεταξύ των αποτριχώσεων στα φρύδια.

Αποτρίχωση φρυδιών με κλωστή ή με τσιμπιδάκι;

Με την κλωστή η διαδικασία είναι πολύ πιο γρήγορη αφού αφαιρείται μεγαλύτερος αριθμός τριχών με μια κίνηση, ενώ ο σχηματισμός του φρυδιού είναι εξαιρετικά πιο ακριβής. Οι κινήσεις που γίνονται με την κλωστή είναι σε ευθεία γραμμή.

Πονάει η αποτρίχωση με κλωστή;

Δεν διαφέρει από το στιγμιαίο αίσθημα πόνου που νιώθουμε με το τσιμπιδάκι. Ίσα-ίσα που η κίνηση είναι πιο απότομη και πιο μαζική. Στα έμπειρα χέρια της ομάδας του Oh my Beauty η διαδικασία ολοκληρώνεται όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα και σύντομα.

Η αποτρίχωση με κλωστή έχει παρενέργειες;

Όχι, αφού δεν χρησιμοποιούνται χημικά ενώ το μόνο που έρχεται σε επαφή με το δέρμα σας είναι η βαμβακερή κλωστή. Οποιοσδήποτε τυχόν ερεθισμός ή κοκκινίλα, εξαφανίζεται σε μόλις λίγα λεπτά.

TIP: Η αποτρίχωση φρυδιών με κλωστή έχει μεγαλύτερη διάρκεια από κάθε άλλο είδος ημιμόνιμης αποτρίχωσης. Διαρκεί από 2 εβδομάδες έως 1 μήνα. Σας προτείνουμε full face αποτρίχωση προσώπου με κλωστή!