Η υπηρεσία Microblading Φρυδιών είναι μια μορφή ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών που περιλαμβάνει την εισαγωγή χρωστικής κάτω από το δέρμα του φρυδιού με τη μέθοδο τρίχα-τρίχα.

Αποτελεί μια πιο φυσική και ρεαλιστική εναλλακτική λύση από το τατουάζ φρυδιών και τα μολύβια φρυδιών. Δημιουργεί την ψευδαίσθηση των τέλειων, γεμάτων, τοξωτών φρυδιών χωρίς καμία ανάγκη για μακιγιάζ!

τέλεια φρύδια - microblading φρυδιών

Microblading Φρυδιών με Φυσικό Αποτέλεσμα

Το Microblading Φρυδιών είναι ο ιδανικός τρόπος για να διορθώσει μια γυναίκα το σχήμα ή/και την πυκνότητα των φρυδιών της. Πραγματοποιείται κυρίως σε γυναίκες που έχουν λεπτά, αραιά ή ανομοιόμορφα φρύδια.

Είναι επίσης ιδανικό για εσάς που θέλετε να απαλλαγείτε από το άγχος του καθημερινού μακιγιάζ, που ιδρώνετε συχνά φθείροντας το απλό μακιγιάζ ή για εσάς που θέλετε ένα άψογα τονισμένο βλέμμα.

Ημιμόνιμο φρύδια - Microblading φρυδιών

Πώς εφαρμόζεται το Microblading;

 1. Γίνεται καθαρισμός και αποστείρωση του φρυδιού.
 2. Καθορισμός του σχήματος που θέλουμε να έχει το φρύδι.
 3. Επιλογή της σωστής απόχρωσης με βάση το φυσικό σας χρώμα.
 4. Εφαρμογή με τη χρήση μιας ειδικής χειροκίνητης πένας. Στην άκρη της έχει μια αποστειρωμένη λεπίδα με 18 μικρές βελόνες ώστε να εισχωρήσει η υποαλλεργική χρωστική στην ανώτερη στοιβάδα του δέρματος, αφήνοντας μια ημιμόνιμη γραμμή.
Microblading φρυδιών διαδικασία

Πόσο χρόνο χρειάζεται το microblading φρυδιών;

Διαρκεί 2-3 ώρες. Το μεγαλύτερο διάστημα αφιερώνεται στην σωστή επιλογή του σχήματος και της απόχρωσης των φρυδιών σας.

Πόσο διαρκεί το microblading;

Διαρκεί για περίπου 1,5-2 χρόνια. Εξαρτάται από τον τύπο του δέρματος σας και τις ώρες έκθεσης στον ήλιο (ειδικά χωρίς αντηλιακό). Μετά από αυτό το διάστημα γίνεται μια ανανέωση πάνω στην αρχική εφαρμογή για τη διατήρηση του αποτελέσματος.

Είναι επώδυνη η διαδικασία;

Όχι, η διαδικασία δεν είναι επώδυνη. Ίσως αισθανθείτε απλά μια μικρή ενόχληση σαν απλό ξύσιμο στην αρχή της διαδικασίας. Πριν την έναρξη εφαρμόζεται ειδική κρέμα που μειώνει τις έντονες ενοχλήσεις.

Τι πρέπει να προσέξω μετά το microblading φρυδιών;

 1. Για 3 ημέρες θα πρέπει να καθαρίζετε την περιοχή με φυσιολογικό ορό 3 φορές την ημέρα χρησιμοποιώντας μια μπατονέτα και κατόπιν να τοποθετείτε μια ειδική κρέμα (π.χ. bepanthol).
 2. Για αυτό το διάστημα να χρησιμοποιείτε ήπιο καθαριστικό προσώπου αποφεύγοντας την περιοχή των φρυδιών.
 3. Σε περίπτωση που η περιοχή βραχεί στεγνώστε απλά και ταμποναριστά με μια καθαρή πετσέτα ή χαρτί.
 4. Για μια εβδομάδα αποφύγετε πισίνες με χλώριο. μακιγιάζ, καυτό ντουζ, τζακούζι ή σάουνα, έκθεση στον ήλιο, χρήση ενυδατικών ή αντιγηραντικών κρεμών στην περιοχή.

Microblading φρύδια τιμές

 1. Το κόστος της πρώτης συνεδρίας microblading ανέρχεται στα 200€ και διαρκεί περίπου 3 ώρες.
 2. Μετά από 1,5 μήνα γίνεται υποχρεωτικό retouche microblading για να ολοκληρωθεί το σωστό αποτέλεσμα. Διαρκεί περίπου 1,5 ώρα και το κόστος ανέρχεται στα 50€.
 3. Μετά από 1-1,5 χρόνο, γίνεται microblading refresh που εφαρμόζεται πάνω στο αρχικό. Το κόστος ανέρχεται στα 140€ και και διαρκεί περίπου 2 ώρες.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της μεθόδου microblading;

 1. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά φυσικό.
 2. Δεν υπάρχει αιμορραγία, ερυθρότητα ή πρήξιμο.
 3. Δεν είναι επώδυνη διαδικασία.
 4. Δεν αλλοιώνεται η απόχρωση του χρώματος.

Σε ποιες περιπτώσεις δεν μπορώ να κάνω microblading;

 1. Κατά την περίοδο εγκυμοσύνης ή θηλασμού.
 2. Σε περίπτωση που πάσχετε από σακχαρώδη διαβήτη.
 3. Σε περίπτωση που λαμβάνετε αντιπηκτικά φάρμακα.
 4. Σε περιπτώσεις διάφορων αλλοιώσεων του δέρματος (π.χ. ψωρίαση).

Τι διαφορά έχει από το τατουάζ φρυδιών;

 1. Ένα τατουάζ φρυδιών είναι μόνιμο σε αντίθεση με το microblading φρυδιών που έχει ημιμόνιμο αποτέλεσμα.
 2. Το tattoo απαιτεί ηλεκτρισμό και πιο βαθιά εισχώρηση στο χόριο του δέρματος. Το microblading φρυδιών γίνεται χειροκίνητα εισχωρώντας μόνο στην ανώτερη στοιβάδα του δέρματος.
 3. Αν γίνει κάποιο λάθος ή ατέλεια στο tattoo ή τέλος πάντων μετανιώσετε απλά για το σχήμα, το αποτέλεσμα είναι μη αναστρέψιμο. Με τη γήρανση του δέρματος επίσης αλλάζει και η δομή του προσώπου. Καλό είναι να έχουμε τη δυνατότητα να το προσαρμόσουμε το αποτέλεσμα αναλόγως με το πρόσωπο μας αλλά γιατί όχι και με τη μόδα.

TIP: Στο Oh My Beauty για όλες τις υπηρεσίες μακιγιάζ χρησιμοποιούμε επώνυμα προϊόντα, για να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που διαρκεί! Δείτε επίσης την υπηρεσία βλεφαρίδες extension;