Τεχνητά Νύχια στο Επιθυμητό Σχήμα

Μπορούμε να σας χαρίσουμε τα νύχια που ονειρεύεστε, χάρη στις ειδικές τεχνικές ονυχοπλαστικής, με υλικά όπως gel, ακρυλικό ή acrygel, ανάλογα με τις ανάγκες σας, προκειμένου να αποκτήσετε τα μακριά, δυνατά νύχια, που πάντα θέλατε.

Οι έμπειροι nail artists του Oh My Beauty μπορούν να μετατρέψουν ακόμα και τα πιο αδύναμα, ταλαιπωρημένα ή μη ανατομικά νύχια να έχουν σωστό σχήμα και να δείχνουν εντυπωσιακά.

Χρησιμοποιούμε πάντα ειδικά, επαγγελματικά υλικά και προσφέρουμε τεχνητά νύχια στο επιθυμητό σχήμα: ρώσικο αμύγδαλο, τετράγωνα νύχια, οβάλ νύχια, οβάλ-τετράγωνο, μπαλαρίνα, στιλέτο, ή ότι ακόμα φανταστείτε.

Ολοκληρώστε τα χτιστά νύχια σας, επιλέγοντας την επιθυμητή απόχρωση από τα δεκάδες διαθέσιμα ημιμόνιμα βερνίκια gel. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχετε ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

τεχνητά νύχια

Αφαίρεση Τεχνητών Νυχιών Gel & Ακρυλικού

Σας προσφέρουμε μία απόλυτα επαγγελματική και ασφαλή αφαίρεση τεχνητών νυχιών, είτε αφορά αφαίρεση gel, είτε αφαίρεση ακρυλικού.

Είναι πολύ σημαντικό τα τεχνητά νύχια να αφαιρούνται μόνο από άρτια εκπαιδευμένους nail artists, ώστε να μην φθείρεται η επιφάνεια των νυχιών σας. Στο Oh My Beauty, χρησιμοποιούμε προϊόντα κορυφαίων εταιρειών, καθώς επίσης διαθέτουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό για την υποστήριξη όλων των υπηρεσιών και περιστατικών. Η τεχνική που εφαρμόζουμε στην αφαίρεση τεχνητών νυχιών σίγουρα θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένη.

Είστε στην Αθήνα και ψάχνετε nail salon να αφαιρέσετε τα τεχνητά σας νύχια; Κλείστε τώρα το ραντεβού σας στο Oh My Beauty και είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει η αγαπημένη σας συνήθεια!

ΤΕΧΝΗΤΑ ΝΥΧΙΑ ΑΘΗΝΑ

Τεχνητά Νύχια Συντήρηση

Απαραίτητο στάδιο για να έχετε το τέλειο τεχνητό μανικιούρ σε βάθος χρόνου, είναι η συντήρησή του. Η συντήρηση τεχνητών νυχιών προβλέπεται να γίνεται κάθε 3 με 4 εβδομάδες.

Πέρα από τους λόγους αισθητικής ή αλλαγής χρώματος βερνικιού, είναι πολύ σημαντικό να πραγματοποιείται και για λόγους υγιεινής των νυχιών σας, συνεπώς είναι κάτι που δεν πρέπει να παραβλέπετε.

Στη συντήρηση, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ουσιαστικά ένα ρετούς νυχιών, να αλλάξετε το σχήμα των νυχιών σας, το χρώμα του βερνικιού, να προσθέσετε strass, να δώσετε μία καλλιτεχνική διάσταση στο μανικιούρ σας με nail art και πολλές άλλες επιλογές που μπορείτε να συζητήσετε με τον nail artist του Oh My Beauty.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε εκατοντάδες αποχρώσεις βερνικιών και σχεδίων και να έχετε το δικό σας πρωτότυπο αποτέλεσμα.

Τεχνητά Νύχια Συντήρηση

Τι διαφορές έχουν το gel με το ακρυλικό;

Πλεονεκτήματα ακρυλικού:

• Η αφαίρεση ακρυλικών είναι απλή διαδικασία (όταν γίνεται από επαγγελματίες).
• Είναι καταλληλότερο για περιπτώσεις ονυχοφαγίας ή σε νύχια με έντονη λιπαρότητα.
• Δεν υπάρχει διαφορά στο κόστος μεταξύ gel & ακρυλικού στο Oh My Beauty.

Μειονεκτήματα ακρυλικού:

• Υπάρχουν περιπτώσεις που μπορεί να παρουσιαστεί αλλεργία στο ακρυλικό, η οποία περιορίζεται στα δάχτυλα και αντιμετωπίζεται πολύ εύκολα.
• Εάν ένα νύχι σπάσει, συνιστάται να διορθωθεί μόνο από τεχνίτη/τρια.

Πλεονεκτήματα gel:

• Είναι άοσμο, δεν μυρίζει.
• Δεν θεωρείται υπεύθυνο για τυχόν αλλεργίες.
• Έχει περισσότερη ελαστικότητα σαν υλικό σε σχέση με το ακρυλικό.
• Είναι εξαιρετικά ανθεκτικό.

Μειονεκτήματα gel:

• Απαιτεί λάμπα UV για την εφαρμογή του.
• Η αφαίρεση γίνεται με τροχό και όχι με μούλιασμα.
• Κατά το ψήσιμο του υλικού με την λάμπα UV, υπάρχει αίσθηση καψίματος στα δάχτυλα.

Κάθε πότε πρέπει να κάνω συντήρηση σε τεχνητά νύχια;

Είναι καλύτερο να κάνετε την πρώτη σας συντήρηση τεχνητών νυχιών μετά από 20 ημέρες και να επαναλαμβάνεται κάθε 2 έως 3 εβδομάδες.

Τι είναι το ακρυλικό;

Το ακρυλικό στα νύχια είναι ένα μίγμα σκόνης πολυμερούς η οποία αναμειγνύεται μαζί με ένα ειδικό υγρό μονομερούς. Κατά την εφαρμογή του μίγματος υπάρχει αρκετά έντονη οσμή λόγω των χημικών συστατικών, η οποία ίσως κάποιες φορές να είναι ενοχλητική. Στεγνώνει σε γρήγορο διάστημα μόνο του, χωρίς να χρειάζεται η χρήση λάμπας UV πολυμερισμού.

Τι είναι το gel;

To gel που εφαρμόζεται στα τεχνητά νύχια είναι ένα υλικό με υφή ζελέ, το οποίο είναι άοσμο και στεγνώνει με την χρήση λάμπας πολυμερισμού UV και αποκτά στέρεη μορφή. Κατά την διάρκεια του πολυμερισμού δημιουργεί αίσθημα καψίματος.

Τι είναι το acrygel;

Είναι ένα νέο πρωτοποριακό προϊόν το οποίο συνδιάζει τα στοιχεία του gel και του ακρυλικού μαζί με τα πλεονεκτήματα τους, χωρίς τα μειονεκτήματα τους.

Τι διαφορές έχουν το ακρυλικό με το acrygel;

Το acrygel είναι άοσμο και πολυμερίζεται σε λάμπα πολυμερισμού UV ενώ το ακρυλικό έχει έντονη οσμή και στεγνώνει μόνο του κατά την εφαρμογή από την τεχνίτρια.

Τι διαφορές έχουν το gel με το acrygel;

Το gel είναι άοσμο, έχει την ίδια υφή με το acrygel και για να στεγνώσει πολυμερίζεται με λάμπα UV. Η κύρια διαφορά τους όμως είναι ότι το acrygel δεν καίει σε αντίθεση με το gel που αφήνει αίσθηση καψίματος κατά τον πολυμερισμό.

Ποιο έχει πιο φυσικό αποτέλεσμα, το gel ή το ακρυλικό;

Σε κάθε περίπτωση, η φυσικότητα του αποτελέσματος εξαρτάται από την τεχνίτρια/τη.

Μπορεί τα τεχνητά νύχια να “βλάψουν” τα φυσικά μου νύχια;

Όλα τα τεχνητά νύχια ενδέχεται να βλάψουν τη βάση των φυσικών νυχιών σας ανεξαρτήτως υλικού. Γι’ αυτό χρησιμοποιούμε κορυφαίας ποιότητας υλικά και συνιστούμε τα τεχνητά νύχια να τοποθετούνται και να συντηρούνται από επαγγελματίες.

Τεχνητά νύχια τιμή

Η τιμή για όποιο είδος τεχνητών νυχιών κι αν επιλέξετε στο Oh My Beauty, είναι στα 48€. Δείτε τον τιμοκατάλογο εδώ.

TIP: Η σωστή εφαρμογή των τεχνητών νυχιών απαιτείται να γίνει από έμπειρη nail artist με επαγγελματικά, ποιοτικά υλικά. Σας συμβουλεύουμε να αποφεύγετε να προσπαθείτε να κάνετε τεχνητά νύχια μόνες σας ή να εμπιστεύεστε μη καταρτισμένους nail artists ή nail artists που επιλέγουν μη ποιοτικά υλικά. Τυχόν λανθασμένη εφαρμογή μπορεί να επιβαρύνει σημαντικά τα νύχια ή και το δέρμα σας και η αποθεραπεία είναι πολύ χρονοβόρα διαδικασία. Επίσης, μην ξεχνάτε να κάνετε τη συντήρηση των τεχνητών νυχιών σας σε εύλογο χρονικό διάστημα, ώστε να κάνετε το εντυπωσιακό αποτέλεσμα να διαρκεί ακόμη περισσότερο!

Δείτε επίσης τις υπηρεσίες μας για απλό μανικιούρ αλλά για ημιμόνιμο μανικιούρ.