ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ (40€)

Η ιδανική επιλογή για μία σημαντική ημέρα στη δουλειά, για ένα δύσκολο επαγγελματικό ραντεβού που θέλετε να εντυπωσιάσετε ή ακόμη και για μια χαλαρή πρωινή έξοδο με φίλους. Αναδείξτε το όμορφο πρόσωπο σας, με ένα απλό καθημερινό μακιγιάζ.

ΒΡΑΔΙΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ
ΒΡΑΔΙΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ (50€)

Αυτό που χρειάζεστε σε μία βραδινή έξοδο, είτε αυτή αφορά επαγγελματικό δείπνο, ένα ρομαντικό δείπνο ή διασκέδαση με φίλους. Απλά περιγράψτε μας πώς το φαντάζεστε και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς.

ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ
ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ (350€)

Η στιγμή που περιμένατε φτάνει και φυσικά θέλετε να είστε πιο λαμπερή από ποτέ! Δοκιμάστε το μοναδικό μακιγιάζ του Oh My Beauty και αποκαλύψτε όλη την ομορφιά που κρύβετε μέσα σας. Οι έμπειροι Makeup Artists μας είναι εκεί για εσάς για να αναδείξουν όλα τα υπέροχα χαρακτηριστικά σας. Το δοκιμαστικό είναι ΔΩΡΟ από εμάς με αγάπη!

Microblading φρυδιών διαδικασία
MICROBLADING ΦΡΥΔΙΩΝ (200€)

Το microblading φρυδιών είναι η ιδανική επιλογή για τέλεια φρύδια. Αποκτήστε το ιδανικό σχήμα φρυδιών στο πρόσωπό σας με ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Eίναι η εξαιρετική λύση στο μόνιμο πρόβλημα των γυναικών που έχουν λεπτά και με ανομοιόμορφο σχήμα φρύδια.

Υπηρεσίες Μακιγιάζ Προσώπου

Το μακιγιάζ προσώπου θα αναδείξει όχι μόνο την πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού σας, αλλά θα σας κάνει να νιώθετε και πιο όμορφη, με πραγματικά πιο λαμπερό πρόσωπο και φυσικά με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Ο απόλυτος προορισμός για αυτό, είναι το Oh My Beauty. Οι απόλυτα καταρτισμένοι, επαγγελματίες Makeup Artists μας, οι οποίοι χρησιμοποιούν επώνυμα, υψηλής ποιότητας προϊόντα, θα δημιουργήσουν για εσάς, το ιδανικό μακιγιάζ, αφουγκραζόμενοι πάντα τις ανάγκες σας.

Οι Makeup Artists μας είναι απόλυτα καταρτισμένοι και προσφέρουν από ένα απλό καθημερινό μακιγιάζ μέχρι νυφικό μακιγιάζ για την πιο σπουδαία μέρα της ζωής σας, αναδεικνύοντας πάντα τα μοναδικά χαρακτηριστικά του προσώπου σας, όπως εντυπωσιακά χείλη ή όμορφο βλέμμα που μαγνητίζει.

Η μακρόχρονη εμπειρία μας στο χώρο του μακιγιάζ αλλά και η συνεχής εκπαίδευση στα νέα makeup trends, μας κατατάσσει στην κορυφή των επιλογών σας. Η δική σας ικανοποίηση, είναι η δική μας επιτυχία και επιβεβαίωση ότι παρέχουμε μοναδικές υπηρεσίες περιποίησης προσώπου.