Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τους όρους & την πολιτική αγορών και επιστροφών προτού προβείτε σε οποιαδήποτε διαδικτυακή συναλλαγή.

Επιστροφή ελαττωματικών προϊόντων

Αν το προϊόν που σας έχει αποσταλεί είναι ελαττωματικό μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας και να αναφέρετε στους συνεργάτες μας το πρόβλημα που παρουσιάστηκε και εκείνοι είναι πάντα στη διάθεση σας για να σας εξυπηρετήσουν. Η επιστροφή γίνεται εντός του χρονικού διαστήματος που ορίζεται στο άρθρο 4 παρ. 10 του ν. 2251/1994 με την εξής διαδικασία: πρέπει να ξεκινήσει μέσα σε 7 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας με έγγραφη κοινοποίηση μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο email [email protected] του αιτήματός του προς την Εταιρία και να ολοκληρωθεί μέσα σε 7 ημέρες από την έγκριση για αποστολή των επιστρεφόμενων προϊόντων δηλαδή συνολικά σε διάστημα δέκα τεσσάρων (14) ημερών. Η εταιρία δεν θα δεχτεί πίσω μη ελαττωματικά προϊόντα που δεν βρίσκονται στην αρχική τους μορφή. Η χρέωση της επιστροφής του ελαττωματικού προϊόντος επιβαρύνει την εταιρεία μας.

Κατάσταση προϊόντων που επιστρέφονται

Για λόγους υγιεινής, δεν πραγματοποιούνται αλλαγές ή επιστροφές (εκτός αν είναι ελαττωματικά) σε προϊόντα όπως αναφέρονται παρακάτω

Σκουλαρίκια

Κοσμήματα

Εσώρουχα – Μαγιό

Καλλυντικά

Βερνίκια, Βάσεις – Top, Gel, Ακρυλικό, Acrygel

Κάλτσες – Καλσόν

Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη, άθικτο, σφραγισμένο και να φέρει τις απαραίτητες ετικέτες του προμηθευτή/κατασκευαστή. Όλα τα προϊόντα τα οποία έχουν ανοιχθεί ή καταστραφεί ή φθαρεί η συσκευασία τους ή έχει αφαιρεθεί η ζελατίνα/πλαστικό περιτύλιγμα δεν γίνονται αποδεκτά. Σε αυτή την περίπτωση, το δέμα θα επιστρέφεται στον αποστολέα με δική του χρέωση των εξόδων αποστολής. Κατά την περίοδο των εκπτώσεων δεν γίνονται επιστροφές προϊόντων – μόνο αλλαγές.

Επιστροφή χρημάτων

Στην περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, θα πρέπει να μας αποστείλετε το δέμα σας εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Για ελαττωματικά προϊόντα ή προϊόντα που ήταν διαφορετικά από την παραγγελία σας, θα γίνεται δωρεάν επιστροφή και θα λαμβάνεται επιστροφή χρημάτων της αξίας των προϊόντων και μεταφορικών (εφ’ όσον δεν ήταν παραγγελία με δωρεάν μεταφορικά). Σε κάθε περίπτωση θα σας επιστραφεί όλη η αξία των προϊόντων που επιστρέψατε. Το συνολικό ποσό της επιστροφής, θα πιστωθεί στον λογαριασμό σας, εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Το κόστος επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. Οι επιστροφές γίνονται μέσω της εταιρείας Courier Center. Εάν η επιστροφή πραγματοποιηθεί σε λογαριασμό της ίδιας τράπεζας (Πειραιώς) τότε τα χρήματα πιστώνονται την ίδια χρονική στιγμή, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Εάν η επιστροφή πραγματοποιηθεί από άλλη τράπεζα, τότε τα έξοδα επιμερίζονται και προκύπτει εκατέρωθεν επιβάρυνση της τάξεως των 2 – 4 ευρώ, για την οποία δεν ευθύνεται εταιρεία μας.

Αλλαγές είδους/μεγέθους

Επιστροφή ή αλλαγή προϊόντος που δεν οφείλεται σε δικό μας λάθος γίνεται με επιβάρυνση του πελάτη και μόνον υπό την προϋπόθεση ότι το προϊόν βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, άθικτο στην αρχική του συσκευασία και εντός 14 ημερών από την ημέρα αγοράς του. Σε αυτήν την περίπτωση τα έξοδα αποστολής βαραίνουν αποκλειστικά τον πελάτη. Σε περίπτωση που επιθυμείτε  να αλλάξετε το εκάστοτε προϊόν με κάποιο άλλο, τα έξοδα επιστροφής καθώς και τα έξοδα της νέας αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Φόρμα Επιστροφής

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή σας, θα πρέπει προηγουμένως να έχετε συμπληρώσει τη φόρμα επιστροφής προϊόντος, που θα βρείτε μέσα στη σελίδα των παραγγελιών σας επιλέγοντας “Return” στην παραγγελία των αντίστοιχων προϊόντων.  Εναλλακτικά μπορείτε να κατεβάσετε και να συμπληρώσετε «Φόρμα Επιστροφής Προϊόντος»  και να την αποστείλετε μαζί με το προϊόν. Στη φόρμα αυτή θα πρέπει να σημειώσετε τον κωδικό παραγγελίας σας, καθώς και το αν επιθυμείτε αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων. Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων, θα πρέπει να μας στείλετε έναν αριθμό IBAN μαζί με την Τράπεζα & το Όνομα Δικαιούχου.

Η διεύθυνση αποστολής είναι:

Αλέκου Παναγούλη 60, Νέα Ιωνία 142 31