Πεντικιούρ – Η Ευχάριστη Συνήθεια

To πεντικιούρ είναι μία ευχάριστη συνήθεια που πρέπει να εισάγει κάθε γυναίκα στη ρουτίνα περιποίησής της.

Η περιποίηση των άκρων και ιδιαίτερα το πεντικιούρ προσφέρει και θεραπευτικά αποτελέσματα, πέρα από αισθητικά και καλό είναι να διατηρείτε μία συχνότητα στις συναντήσεις σας με τον nail artist σας!

Όλα τα εργαλεία είναι αποστειρωμένα και πάντα έτοιμα για χρήση στην επόμενη υπηρεσία. Χρησιμοποιούμε μόνο επώνυμα προϊόντα από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου χάρη στα οποία εγγυόμαστε για το αποτέλεσμα και τη ποιότητα του πεντικιούρ σας.

ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΑΘΗΝΑ

Υπηρεσία Pedicure

Η υπηρεσία μας ξεκινάει με ένα αρωματικό ποδόλουτρο, το οποίο θα σας χαλαρώσει και θα βοηθήσει να νιώσετε ότι περνάτε ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σας.

Αφού τα πόδια σας μαλακώσουν στο ποδόλουτρο, συνεχίζουμε με τον πολύ σημαντικό και σχολαστικό καθαρισμό των επωνυχίων και παρωνυχίδων και συνεχίζουμε με το λιμάρισμα, ώστε να διαμορφώσουμε το σχήμα στα νύχια του ποδιού.

Ακολουθεί περιποίηση των κάλων που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί και στις σκληρύνσεις της φτέρνας ή του πέλματος. Χάρη σε αυτή μας την «παρέμβαση» θα νιώθετε τα πόδια σας πιο ξεκούραστα.

Στη συνέχεια, αφού επιλέξετε το χρώμα της αρεσκείας σας, μέσα από πολύ μεγάλη ποικιλία βερνικιών, κάνουμε την εφαρμογή του απλού βερνικιού στα νύχια σας.

Η υπηρεσία ολοκληρώνεται με μαλακτικό έλαιο για τα επωνύχια, ενυδατική κρέμα ποδιών σε συνδυασμό με μασάζ που θα σας χαρίσει μια απαλή επιδερμίδα.

Πεντικιούρ

TIP: Δεν πρέπει να βλέπετε το πεντικιούρ σας ως μία αποκλειστικά και μόνο καλοκαιρινή περιποίηση. Αποτελεί θεραπευτική φροντίδα και ενισχύει την υγιεινή των άκρων σας. Ακόμα και το απλό πεντικιούρ, όταν γίνεται με συχνότητα και συνέπεια, μετατρέπεται σε θεραπευτικό πεντικιούρ καθώς μπορεί να προλάβει μία δυσάρεστη κατάσταση στα πόδια σας. Στο χώρο μας, το πεντικιούρ μετατρέπεται σε μία ιεροτελεστία που θα σας ξεκουράσει και θα ανανεώσει όχι μόνο τα πόδια σας, αλλά και τη διάθεσή σας!