Εντυπωσιακό Βλέμμα

Υποδεχόμαστε την υπηρεσία Lash Lift! Είναι αυτό που χρειάζονται οι βλεφαρίδες σας για να αποκτήσετε ένα απόλυτα φυσικό βλέμμα μεν, απόλυτα εντυπωσιακό δε.

Οι τέλειες βλεφαρίδες είναι η πινελιά που χρειάζεται κάθε γυναίκα για ένα απόλυτα σαγηνευτικό αποτέλεσμα και βλέμμα που μαγνητίζει. Μαγέψτε με το βλέμμα σας, αναδείξτε το πρόσωπο σας και εντυπωσιάστε με τη θηλυκότητα σας.

Δεν έχει καμία σχέση με το υπερβολικό αποτέλεσμα που προσφέρουν οι ψεύτικες βλεφαρίδες, αλλά ταυτόχρονα είναι εξίσου μαγευτικό. Οι όμορφες και εντυπωσιακές βλεφαρίδες, κάνουν αίσθηση ακόμα και αν δεν έχετε βάλει ίχνος μακιγιάζ επάνω σας.

Lash Lift Βλεφαρίδων

Lash Lift Βλεφαρίδων

Το Lash Lift προσφέρει καμπυλότητα και ένταση στις δικές σας βλεφαρίδες και ταυτόχρονα απόλυτα έντονο μαύρο χρώμα. Το αποτέλεσμα, πιστεύουμε ότι θα σας απαλλάξει για αρκετό καιρό από τη μάσκαρα.

Ουσιαστικά συνδυάζει την υπηρεσία της περμανάντ βλεφαρίδων που προσφέρει στις ίσιες και άτονες βλεφαρίδες, το μήκος και την καμπύλη που τους αξίζει και την υπηρεσία της βαφής βλεφαρίδων που προσφέρει το μαύρο, εντυπωσιακό, έντονο χρώμα.

Χρησιμοποιούμε πάντα επαγγελματικά, επώνυμα, ποιοτικά και υποαλλεργικά υλικά που προσφέρουν αποτέλεσμα που διαρκεί έως και 2 μήνες από την εφαρμογή. Το χρώμα βλεφαρίδων είναι υποαλλεργικό και οφθαλμολογικά ελεγμένο.

Lash Lift, βλεφαρίδες

Τι είναι το Lash Lift;

Το Lash Lift είναι η διαδικασία ανύψωσης των βλεφαρίδων σας, δίνοντας φυσικό αποτέλεσμα σε σχέση με τα extensions βλεφαρίδων.

Φανταστείτε το Lash Lift σαν μπικουτί βλεφαρίδων. Κάνει τις βλεφαρίδες σας να λυγίζουν προς τα πάνω, κάνοντας τες να φαίνονται πιο μακριές και τα μάτια σας πιο ανοιχτά και φωτεινά.

Το αποτέλεσμα μοιάζει σαν να έχετε χρησιμοποιήσει ψαλιδάκι βλεφαρίδων και να τις έχετε βάψει! Κάνει τις βλεφαρίδες σας να φαίνονται πιο σκούρες. Είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό σε όσες γυναίκες έχουν φυσικά ξανθές ή κόκκινες βλεφαρίδες.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του;

 • Βελτιώνει τις φυσικές βλεφαρίδες σας.
 • Είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση αντί για βλεφαρίδες extension.
 • Απαιτεί την ελάχιστη δυνατή φροντίδα σε σχέση με άλλες λύσεις ενίσχυσης βλεφαρίδων.
 • Καμπυλώνει και ανασηκώνει τις βλεφαρίδες κάνοντας τες να φαίνονται μεγαλύτερες και πιο σκούρες.
 • Έχει άμεσα αποτελέσματα, αμέσως μετά την εφαρμογή του (διάρκειας περίπου 90’ λεπτών).
 • Δεν απαιτεί καθημερινή συντήρηση (σας περιμένουμε μετά από 6-8 εβδομάδες για να το ανανεώσουμε).

 

Ποια είναι η διαδικασία; Θα πονέσω;

Το Lash Lift είναι μια χημική θεραπεία. Πρώτο στάδιο είναι ο καθαρισμός (με ειδική λοσιόν για να απομακρυνθούν οποιαδήποτε υπολείμματα make up) και ο διαχωρισμός των πάνω και κάτω βλεφαρίδων σας.

Οι πάνω βλεφαρίδες θα προσαρτηθούν γύρω από μια ράβδο σιλικόνης στο βλέφαρό σας και θα χτενιστούν.

Στη συνέχεια, εφαρμόζεται ασφαλές διάλυμα διαπερατότητας. Η διαδικασία λειτουργεί παρόμοια με μια περμανάντ βλεφαρίδων. Η χημική λύση διαλύει τους δεσμούς της βλεφαρίδας, επιτρέποντάς τους να αλλάξουν σχήμα.

Μετά από λίγα λεπτά, εφαρμόζεται πάνω στις βλεφαρίδες μια ειδική lifting lotion -πλούσια σε κερατίνη- για 10-15 λεπτά, για θρέψη και “κλείδωμα” της καμπυλότητας.

Lash Lift βλεφαρίδων πριν και μετά

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα του lash lift;

Τα αποτελέσματα διαρκούν περίπου έξι έως οκτώ εβδομάδες, ανάλογα με τον κύκλο ανάπτυξης των βλεφαρίδων σας. Ανάλογα δηλαδή με το πόσο γρήγορα αναπτύσσονται.

 

Lash Lift τιμή;

Η τιμή του Lash Lift στο κέντρο αισθητικής Ohmybeauty ανέρχεται μόλις στα 50€!

 

Πρέπει να κάνω κάποια προετοιμασία πριν το Lash Lift;

 1. Προτείνουμε να έρθετε στο ραντεβού σας χωρίς μακιγιάζ στα μάτια.
 2. Αποφύγετε τη χρήση αδιάβροχης μάσκαρας 2-3 ημέρες πριν, καθώς μπορεί να αφήσει ένα υπόλειμμα που μπορεί να αποτρέψει τη σωστή προσκόλληση των βλεφαρίδων.
 3. Αποφύγετε τη χρήση αντηλιακών ή ενυδατικών (γύρω από την περιοχή των ματιών) πριν από το ραντεβού σας.
 4. Αν χρησιμοποιείτε φακούς επαφής, αφαιρέστε τους πριν το ραντεβού.

Τι πρέπει να προσέξω μετά το Lash Lift;

Αποφύγετε νερό, ατμό, μακιγιάζ ματιών και αφαίρεση μακιγιάζ για τις πρώτες 24 ώρες μετά το Lash Lift. Η έκθεση σε υγρασία αμέσως μετά τη διαδικασία μπορεί να καταστρέψει το αποτέλεσμα.

Αφού παρέλθουν 24 ώρες, μπορείτε να αντιμετωπίζετε τις βλεφαρίδες σας ως συνήθως – δεν χρειάζεται να αλλάξετε τη ρουτίνα του μακιγιάζ σας ή να σταματήσετε να καθαρίζετε το πρόσωπό σας.

Συνιστάται να εφαρμοστεί μια απλή θεραπεία περιποίησης βλεφαρίδων όπως το λάδι καρύδας, που θα “θρέψει” σε βάθος τις βλεφαρίδες σας και θα τις διατηρήσει υγιείς.

 

Σε ποιες περιπτώσεις συνιστάται να αποφεύγεται το Lash Lift;

 • Αν κάνατε Lash Lift τις τελευταίες 8 εβδομάδες.
 • Αν είχατε ιστορικό προηγούμενων αλλεργικών αντιδράσεων στη βαφή βλεφαρίδων.
 • Αν έχετε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση με λέιζερ τις προηγούμενες έξι εβδομάδες.
 • Αν τα μάτια σας έχουν κάποια φλεγμονή ή οίδημα, κριθαράκι ή έχουν μολυνθεί.
 • Αν ακολουθείτε ορμονική φαρμακευτική αγωγή.
Lash lift πριν και μετά

TIP: Μπορείτε να κάνετε το μακιγιάζ που επιθυμείτε καθημερινά, χωρίς απολύτως κανέναν περιορισμό και να χρησιμοποιείται τη μάσκαρα σας άφοβα – αν και είμαστε βέβαιοι ότι θα την ξεχάσετε για καιρό, μέσα στο νεσεσέρ σας! Συνδυάστε το Lash Lift με Brow Lamination.