Μακιγιάζ

Πώς να αποκτήσετε μακριές βλεφαρίδες – 4 Απόλυτα Αποτελεσματικοί Τρόποι

Πώς να Μακρύνετε τις Βλεφαρίδες σας - 4 Απόλυτα Αποτελεσματικοί Τρόποι

Όσες από εμάς δεν μας προίκισε η φύση με πυκνές, μακριές και έντονα μαύρες βλεφαρίδες, συχνά παραπονιόμαστε.

Σίγουρα αυτή είναι μία συζήτηση που κάνουμε συχνά και με τις φίλες μας. Βλέπουμε τα supermodels, όπως η Joan Smalls και απορούμε γιατί αυτές μπορούν να έχουν πλούσιες, πυκνές βλεφαρίδες. Πως εξακολουθούν και είναι έτσι, ενώ τις ταλαιπωρούν τόσο, με συχνό μακιγιάζ;

Γίνεται άραγε να έχουμε κι εμείς μακριές βλεφαρίδες; Βλεφαρίδες με καμπύλη και έντονο χρώμα;

Φυσικά και γίνεται!

Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικούς τρόπους που μπορείτε να δοκιμάσετε για να πετύχετε τις βλεφαρίδες των ονείρων σας. Δοκιμασμένοι τρόποι, που όντως φέρνουν αποτελέσματα και θα σας κάνουν να δείτε τον κόσμο…με άλλα μάτια!

Η γρήγορη και φυσική λύση μακριές βλεφαρίδες

Αρχίζουμε με έναν απόλυτα φυσικό, οικονομικό τρόπο, που όμως θέλει χρόνο και υπομονή. Δεν θα δείτε δηλαδή θεαματικά αποτελέσματα από τη μία μέρα στην άλλη. Είναι ένα «μυστικό» μείγμα, φυσικών συστατικών που χρησιμοποιούν και προτείνουν πολλές celebrities. Aναμείξτε καστορέλαιο, λάδι καρύδας και λάδι λεβάντας.

Στη συνέχεια, αφού έχετε πρώτα ξεβαφτεί, εφαρμόστε το στις βλεφαρίδες σας, με μία μπατονέτα και κάντε απαλό μασάζ. Τα ευεργετικά συστατικά που περιέχει το μείγμα αυτό, θρέφουν και μακραίνουν τις βλεφαρίδες.

Extra Tip: Προμηθευτείτε κάψουλες βιταμίνης Ε και χρησιμοποιήστε μία κάψουλα για κάθε χρήση. Θα κάνει τις βλεφαρίδες σας ακόμα πιο δυνατές και θα αποτρέπει την πτώση τους.

Αφήστε το μείγμα να δράσει ενώ εσείς κοιμάστε και το πρωί καθαρίστε το πρόσωπό σας. Επαναλάβετε το επόμενο βράδυ και κάθε βράδυ μέχρι να δείτε βελτίωση. Εννοείται, ότι μπορείτε να το κάνετε σε μόνιμη βάση για συντήρηση.

Δοκιμάστε το Lash Serum

Η δεύτερη πρότασή μας, είναι ένα Lash Serum. Αφού πρώτα συμβουλευτείτε ένα δερματολόγο, καθώς είναι ιδιαίτερο προϊόν και έρχεται σε επαφή με την περιοχή των ματιών. Τα Lash Serums περιέχουν πολύτιμα συστατικά, όπως βιταμίνες και άλλα στοιχεία, τα οποία βελτιώνουν τις τρίχες των βλεφαρίδων.

Ταυτόχρονα, τις κάνουν πιο πυκνές, αλλά και πιο δυνατές. Η λύση αυτή μοιάζει αρκετά με την παραπάνω. Θέλει κάποιο διάστημα ώστε να δείτε αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα δεν είναι ούτε τόσο φυσική, ούτε τόσο οικονομική.

Υπάρχετε κι εσείς όμως, που θέλετε ΑΜΕΣΟ αποτέλεσμα. Θέλετε να κλείστε τα μάτια σας και όταν τα ανοίξετε ξανά, να έχετε πιο πυκνές, πιο δυνατές βλεφαρίδες. Βλεφαρίδες με καμπύλη και έντονο χρώμα.

Για εσάς λοιπόν, προτείνουμε τo lash lift. Μία υπηρεσία η οποία πραγματοποιείται μόνο από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό. Ουσιαστικά, περιλαμβάνει permanent βλεφαρίδων, που χαρίζει καμπύλη και μάκρος και βαφή βλεφαρίδων που δίνει πυκνή εμφάνιση με έντονο χρώμα. Πραγματοποιείται σε περίπου 45 λεπτά και το αποτέλεσμα του Lash Lift διαρκεί έως και 2 μήνες!

Με την τεχνική αυτή, ανασηκώνεται μία-μία βλεφαρίδα από τη ρίζα μέχρι την άκρη. Έτσι, επιτυγχάνεται η ανόρθωση των βλεφαρίδων και η καμπυλότητά τους είναι πιο έντονη από ποτέ. Στη συνέχεια γίνεται η βαφή βλεφαρίδων, ώστε το βλέμμα σας να γίνει απόλυτα εντυπωσιακό και να μη χρειάζεστε καν μάσκαρα. Αν θέλετε ένα φυσικό, καθόλου υπερβολικό, αλλά μαγευτικό αποτέλεσμα που διαρκεί και απαιτεί μόλις λίγα λεπτά από το χρόνο σας…  

Ξεχάστε τις ψεύτικες βλεφαρίδες και επιλέξτε Lash Lift! Είναι η νέα τάση που έχει γίνει must, εξασφαλίζοντας ένα εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα. Σας περιμένουμε στο Oh My Beauty, όπου το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα σας περιποιηθεί ιδανικά.

Δώστε ένταση στο βλέμμα σας

Κι επειδή υπάρχετε και εσείς, που πάντα θέλετε κάτι παραπάνω, η λύση για εσάς είναι lash extensions. Και αυτή η τεχνική, προσφέρει άμεσα αποτελέσματα, αλλά αυτή τη φορά απαιτεί τεχνική προσθήκη. Ουσιαστικά θα σας προστεθούν, με την τεχνική τρίχα-τρίχα, πρόσθετες ημιμόνιμες βλεφαρίδες.

Φυσικά και αυτή η τεχνική, απαιτεί απόλυτα καταρτισμένο προσωπικό για την τοποθέτηση. Ανάλογα με το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, μπορείτε να αποκτήσετε έντονες φυσικές βλεφαρίδες, έως πραγματικά, συγκλονιστικές βλεφαρίδες. Σε καμία περίπτωση όμως το αποτέλεσμα δεν είναι όσο φυσικό θα είναι ένα Lash Lift.

Η διαδικασία τοποθέτησης extension απαιτεί τουλάχιστον 2 ώρες και εξαρτάται από το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα διαρκεί περίπου 3 με 4 εβδομάδες. Μετά από αυτό το διάστημα έχετε δύο επιλογές.

Η μία είναι να μην κάνετε τίποτα και να αφήσετε όλες τις ψεύτικες βλεφαρίδες να πέσουν. Η δεύτερη είναι να κάνετε συντήρηση και να ανανεώσετε τις καθηλωτικές βλεφαρίδες σας. Εμείς θα σας προτείνουμε να μην κάνετε συνεχόμενα πολλές συντηρήσεις extension βλεφαρίδων.

Μια καλή επιλογή είναι μετά από 1-2 συντηρήσεις, να σταματάτε και να κάνετε την υπηρεσία Lash Lift για να τις αφήνετε να ξεκουράζονται. Κλείστε τώρα το ραντεβού σας για lash extension και ανακαλύψτε μαζί με το προσωπικό μας, ποιο είναι το ιδανικό αποτέλεσμα για εσάς.

Όπως καταλάβατε λύσεις για μακριές και έντονες βλεφαρίδες, υπάρχουν! Αρκεί, να δοκιμάσετε και να καταλήξετε στην ιδανική για εσάς, βάσει των αναγκών σας.

Σας περιμένουμε στο Oh My Beauty για να σας προτείνουμε την τεχνική που σας ταιριάζει.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!