Γι’ αυτό τον λόγο, το πεντικιούρ ακόμα παίζει σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση μας. Τα όμορφα βαμμένα νύχια στα πόδια μπορούν να αναδείξουν τα πόδια σας. Τι θα φορεθεί όμως φέτος στον τομέα του πεντικιούρ;

 

Προτάσεις πεντικιούρ

Οι αποχρώσεις του γκρι – taupe, μαύρου, κόκκινου και nude θα αποτελέσουν κορυφαίες τάσεις στα νύχια για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2018 – 2019. Δοκιμάστε λοιπόν να βάψετε τα νύχια των ποδιών σε όποια από αυτές τις αποχρώσεις επιθυμείτε και θα είστε In.

Αν θέλετε, μπορείτε να δημιουργήσετε συνδυασμούς παρόμοιων αποχρώσεων. Αυτός είναι και ο πιο απλός τρόπος για να απογειώσετε το πεντικιούρ σας. Ή να κάνετε color blocked nails τα οποία είναι μια ακόμη από τις τάσεις της εποχής. Συνδυάστε nude αποχρώσεις με κόκκινο και γκρι σκούρο και το αποτέλεσμα θα είναι άκρως μοντέρνο και εντυπωσιακό.

Πέρα όμως από τα μονόχρωμα και τα color block nails, θα φορεθούν πολύ οι γραμμές και οι τελείες. Παίξτε λοιπόν με αυτά τα απλά κι όμως εντυπωσιακά σχέδια και κάντε το πεντικιούρ σας να κλέψει τις εντυπώσεις.

Σχετικά με τις γραμμές σαν σχέδιο νυχιών, αξίζει να σημειωθεί πως μπορούν να δημιουργηθούν τόσο με ένα λεπτό πινελάκι, όσο και με την απλή εφαρμογή αυτοκόλλητων ταινιών μανικιούρ – πεντικιούρ.

Επίσης, προκειμένου να κάνετε πιο λαμπερά και glamorous πεντικιούρ, θα πρέπει να προσθέσετε μερικές πινελιές. Εφαρμόστε χρώμα χρυσού ή ένα βερνίκι με glitter. Αν πάλι θέλετε κάτι ακόμη πιο φαντεζί, δοκιμάστε να στολίσετε τα νύχια σας με μικρά τρισδιάστατα κοσμήματα. Εφαρμόστε λοιπόν σε ένα ή περισσότερα νύχια στρας, swarovski και πέρλες και είστε έτοιμη.

Από τις προτάσεις με υπέροχα πεντικιούρ για να δοκιμάσετε, δεν θα ήταν σωστό να λείπει το half moon. Το λεγόμενο ανάποδο γαλλικό σχέδιο στα νύχια αποτελεί μια από τις επιλογές που προτείνουν οι ειδικοί για την σεζόν.

Τέλος, πολύ ενδιαφέρον έχει και η τάση των opaque μεταλλικών αποχρώσεων. Θα τα συναντήσουμε κατά κόρον φέτος το Φθινόπωρο / Χειμώνα.

yperoxo-pentikioyr-oh-my-beauty

yperoxo-pentikioyr-oh-my-beauty2

yperoxo-pentikioyr-oh-my-beauty3

yperoxo-pentikioyr-oh-my-beauty4 yperoxo-pentikioyr-oh-my-beauty5

yperoxo-pentikioyr-oh-my-beauty7

yperoxo-pentikioyr-oh-my-beauty8

yperoxo-pentikioyr-oh-my-beauty9

yperoxo-pentikioyr-oh-my-beauty10

yperoxo-pentikioyr-oh-my-beauty11

yperoxo-pentikioyr-oh-my-beauty12

yperoxo-pentikioyr-oh-my-beauty13

yperoxo-pentikioyr-oh-my-beauty14

yperoxo-pentikioyr-oh-my-beauty15

yperoxo-pentikioyr-oh-my-beauty16

yperoxo-pentikioyr-oh-my-beauty17

yperoxo-pentikioyr-oh-my-beauty18

yperoxo-pentikioyr-oh-my-beauty19

yperoxo-pentikioyr-oh-my-beauty20

Πηγή