Σώμα

5 Κεριέρες Αποτρίχωσης & Πώς να διαλέξεις

5 Κεριέρες Αποτρίχωσης & Πώς να διαλέξεις

Οι κεριέρες αποτρίχωσης είναι απαραίτητα “εργαλεία” τόσο για κάθε αισθητικό, όσο και για κάθε γυναίκα που θέλει να πετύχει ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα αποτρίχωσης ακόμη και μόνη της στο σπίτι. 

Αυτές οι συσκευές αποτρίχωσης βοηθούν στην εύκολη και γρήγορη θέρμανση ταινιών ή κεριού αποτρίχωσης, ώστε να γλιτώσεις χρόνο και κόπο από άλλες πρακτικές που χρησιμοποιούνται για να τα ζεστάνεις. 

Είναι πολύ εύχρηστες και μπορούν να διατηρηθούν για πολλά χρόνια αν συντηρούνται σωστά. 

Αν δυσκολεύεσαι να επιλέξεις την κατάλληλη κεριέρα αποτρίχωσης, δες ποιους παράγοντες πρέπει να λάβεις υπόψη σου αλλά και τις 5 κορυφαίες κεριέρες που μπορείς να βρεις στο e-shop του Oh My Beauty για ιδανική αποτρίχωση και δέρμα σαν μετάξι!

Πώς να διαλέξεις την κατάλληλη κεριέρα αποτρίχωσης

Για να διαλέξεις την κατάλληλη κεριέρα αποτρίχωσης πρέπει να λάβεις υπόψη σου τα παρακάτω:

 • Σκοπός χρήσης: Για να επιλέξεις την κατάλληλη κεριέρα αποτρίχωσης, το πρώτο πράγμα που θα καθορίσει την απόφασή σου είναι ο σκοπός για τον οποίο προορίζεται.

  Αν θέλεις για παράδειγμα κεριέρα για οικιακή χρήση, μία μονή κεριέρα θέρμανσης ρολέτας κεριού είναι ιδανική, ενώ αν είσαι επαγγελματίας και ψάχνεις για μία συσκευή που θέρμανσης μεγάλης ποσότητας κεριού, προτίμησε μία συσκευή θέρμανσης κεριού αποτρίχωσης 800ml για γρήγορη και εύκολη αποτρίχωση των πελατών σου.
 • Είδος κεριέρας αποτρίχωσης: Ανάλογα με το αν χρησιμοποιείς ταινίες αποτρίχωσης ή κερί, μπορείς να επιλέξεις μία συσκευή θέρμανσης ρολέτας κεριού ή μία συσκευή θέρμανσης κεριού. Επίσης, στην αγορά διατίθενται για κεριέρες που συνδυάζουν τα δύο παραπάνω είδη.
 • Χωρητικότητα: Επίλεξε μια συσκευή θέρμανσης κεριού αποτρίχωσης ή ρολέτας κεριού που έχει την κατάλληλη χωρητικότητα για τις ανάγκες σου.

  Σκέψου πόσο συχνά θα χρησιμοποιείς τη συσκευή και πόσο μεγάλη ποσότητα κεριού θα πρέπει να ζεστάνεις κάθε φορά.
 • Ρυθμίσεις θερμοκρασίας: Βεβαιώσου ότι η συσκευή έχει διακόπτη ρύθμισης θερμοκρασίας που σου επιτρέπει να προσαρμόσεις τη θερμοκρασία στις ανάγκες σου.

  Αυτό είναι σημαντικό για να εξασφαλίσεις ότι το κερί θα διατηρείται στην κατάλληλη θερμοκρασία για αποτελεσματική και άνετη αποτρίχωση.
 • Ανεξάρτητοι διακόπτες: Αν πρόκειται για κεριέρα αποτρίχωσης με πάνω από μία θήκες στη βάση, σιγουρέψου ότι υπάρχουν χωριστοί διακόπτες για την ανεξάρτητη λειτουργία της κάθε θήκης, ώστε να προσαρμόζεις τη θερμοκρασία και τη χρήση ανάλογα με τις ανάγκες σου. 
 • Ασφάλεια: Επίλεξε μια συσκευή με ενσωματωμένα μέτρα ασφαλείας. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν προστασία από υπερθέρμανση, αυτόματη απενεργοποίηση σε περίπτωση πτώσης ή αδράνειας και προστασία από νερό.
 • Ποιότητα κατασκευής: Διάλεξε μια κεριέρα αποτρίχωσης από αξιόπιστο κατασκευαστή. Ένα αξιόπιστο προϊόν θα σου προσφέρει ανθεκτικότητα και απόδοση μεγάλης διάρκειας.
 • Εγγύηση: Έλεγξε την περίοδο εγγύησης που παρέχεται για τη συσκευή. Η εγγύηση είναι ένδειξη της εμπιστοσύνης του κατασκευαστή στο προϊόν και μπορεί να προσφέρει ασφάλεια σε περίπτωση βλάβης.

Κατά την επιλογή της κατάλληλης κεριέρας αποτρίχωσης είναι σημαντικό να λάβεις υπόψη σου τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σου, καθώς και το ποσό που μπορείς να διαθέσεις. 

Αν δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις, μπορείς να αναζητήσεις αξιολογήσεις προϊόντων και συστάσεις από άλλους χρήστες, προκειμένου να σε βοηθήσουν στην απόφασή σου.

5 Top Κεριέρες Αποτρίχωσης

Αν ψάχνεις μία κεριέρα αποτρίχωσης που θερμαίνει το κερί γρήγορα και αποτελεσματικά, είναι εύχρηστη και με κομψό σχεδιασμό, παρακάτω θα βρεις τις 5 καλύτερες κεριέρες αποτρίχωσης για να διαλέξεις αυτή που καλύπτει όλες σου τις ανάγκες, είτε για επαγγελματική, είτε για οικιακή χρήση:

1. Τριπλή κεριέρα θέρμανσης ρολέτας κεριού

Η τριπλή κεριέρα θέρμανσης ρολέτας κεριού της Peggy Sage είναι μια πρακτική συσκευή που σχεδιάστηκε για να θερμαίνει λωρίδες κεριού για αποτρίχωση. Αυτή η κεριέρα προσφέρει μια εύκολη και αποτελεσματική λύση για τη θέρμανση της ρολέτας κεριού, χάρη στις τρεις θήκες θέρμανσης. 

Μπορείς να τοποθετήσεις τα κεριά στις θήκες και να επιλέξεις τη θερμοκρασία θέρμανσης που επιθυμείς. Ο χρόνος θέρμανσης ποικίλει ανάλογα με τον τύπο κεριού και τη θερμοκρασία που έχεις επιλέξει.

Η συγκεκριμένη κεριέρα αποτρίχωσης πωλείται χωρίς κερί. Θα πρέπει να αγοράσεις τις ταινίες αποτρίχωσης ξεχωριστά, ανάλογα με τις προτιμήσεις σου και τις απαιτήσεις της αποτρίχωσης σου.

Η συσκευή έχει εγγύηση ενός έτους, προσφέροντας επιπλέον ασφάλεια και εμπιστοσύνη για την ποιότητα και τη λειτουργία του προϊόντος.

2. Μονή κεριέρα θέρμανσης ρολέτας κεριού

https://www.ohmybeauty.gr/shop/swma/apotrixwsi/syskeves/peggy-sage-monh-keriera/

Η μονή κεριέρα θέρμανσης ρολέτας κεριού της Peggy Sage αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσες γυναίκες επιθυμούν να θερμάνουν ρολέτες κεριού για αποτρίχωση με ευκολία και αξιοπιστία. Είναι ειδικά σχεδιασμένη να χωράει μία λωρίδα κεριού. Απλώς την τοποθετείς στη θήκη και επιλέγεις την επιθυμητή θερμοκρασία και στη συνέχεια μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις. 

Η μονή κεριέρα πωλείται χωρίς κερί και με εγγύηση ενός έτους.

Πρόκειται για μια αξιόπιστη και βολική συσκευή που θα σε βοηθήσει να θερμάνεις τις ρολέτες κεριού για αποτρίχωση με ευκολία και άνεση. 

3. Συνδυασμός συσκευών θέρμανσης ρολέτας κεριού και θέρμανση κεριού βάζο 800ml

Ο συνδυασμός συσκευών θέρμανσης ρολέτας κεριού και θέρμανσης κεριού βάζο της Peggy Sage 800 ml προσφέρει μια πρακτική λύση για τη διατήρηση του μεγάλης ποσότητας κεριού αποτρίχωσης στη σωστή θερμοκρασία κατά τη διάρκεια της αποτρίχωσης. Απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες που ασχολούνται με την αποτρίχωση. 

Οι δύο διακόπτες επιτρέπουν την ανεξάρτητη λειτουργία της κάθε θήκης για κεριέρα στη βάση, επιτρέποντάς σου να προσαρμόσεις τη θερμοκρασία και τη χρήση ανάλογα με τις ανάγκες σου. 

Αυτό εξασφαλίζει ότι τα κεριά θα παραμένουν σε ιδανική θερμοκρασία για όλη τη διάρκεια της αποτρίχωσης, προσφέροντας άνεση και αποτελεσματικότητα.

Η συγκεκριμένη συσκευή πωλείται χωρίς κερί, οπότε θα πρέπει να τα προμηθευτείς ξεχωριστά. Με την εγγύηση ενός έτους, διασφαλίζεται η σωστή λειτουργία της συσκευής και ότι θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου για μεγάλο χρονικό διάστημα.

4. Διπλή κεριέρα θέρμανσης ρολέτας κεριού

Η διπλή κεριέρα θέρμανσης ρολέτας κεριού της Peggy Sage είναι ιδανική για τους επαγγελματίες που αναλαμβάνουν υπηρεσίες αποτρίχωσης ή για όσες γυναίκες θέλουν να απολαύσουν επαγγελματικά αποτελέσματα αποτρίχωσης στο σπίτι τους. 

Αυτή η κεριέρα προσφέρει διπλή θήκη θέρμανσης, σχεδιασμένη για να μπορείς να ζεστάνεις δύο λωρίδες κεριού ταυτόχρονα, προσφέροντάς άμεσο χρόνο θέρμανσης και αποτελεσματική αποτρίχωση.

Οι δύο διαφορετικοί διακόπτες επιτρέπουν την ανεξάρτητη ρύθμιση και χρήση κάθε θήκης, προσφέροντάς περισσότερη ευελιξία και έλεγχο.

Η διπλή κεριέρα πωλείται χωρίς κερί και με εγγύηση ενός έτους, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη σου στην ποιότητα και αξιοπιστία του προϊόντος. 

5. Συσκευή θέρμανσης κεριού αποτρίχωσης 400ml

Αν θέλεις να πετύχεις αποτρίχωση με κερί επαγγελματικού επιπέδου στην άνεση του σπιτιού σου ή αν είσαι επαγγελματίας που απλώς ψάχνεις μία εύχρηστη και αξιόπιστη συσκευή, τότε η συσκευή θέρμανσης κεριού αποτρίχωσης της Peggy Sage 400 ml είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή. 

Η συγκεκριμένη συσκευή πωλείται χωρίς κερί, επιτρέποντάς σου να επιλέξεις το κερί αποτρίχωσης που σου ταιριάζει καλύτερα. Παράλληλα, έχει ένα χρόνο εγγύηση ποιότητας για περισσότερη ασφάλεια και αξιοπιστία.

Πρόκειται για μία προηγμένη συσκευή που σχεδιάστηκε ειδικά για το λιώσιμο του χλιαρού κεριού αποτρίχωσης σε ένα βαζάκι και τη διατήρησή του σε σωστή θερμοκρασία καθ’ όλη τη διάρκεια της αποτρίχωσης.

Με χωρητικότητα 400ml, προσφέρει αρκετό χώρο για το κερί αποτρίχωσης. Απλά τοποθέτησε το κερί στο βαζάκι της συσκευής και άφησε το να λιώσει στην κατάλληλη θερμοκρασία. Η συσκευή θα διατηρήσει το κερί στην απαιτούμενη θερμοκρασία για όσο το χρειάζεσαι, εξασφαλίζοντας την καλύτερη ποιότητα αποτρίχωσης.

Αν δεν ξέρεις πώς να χρησιμοποιήσεις σωστά το κερί αποτρίχωσης στο σπίτι, διάβασε το σχετικό άρθρο μας και θα βρεις έναν αναλυτικό οδηγό επιβίωσης για αποτρίχωση με κερί.

Μην ξεχνάς ότι η αποτρίχωση με κερί είναι μία από τις πιο ασφαλείς μεθόδους αποτρίχωσης κατά την εγκυμοσύνη.

Συμπέρασμα για Κεριέρες Αποτρίχωσης

Η αποτρίχωση αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της ομορφιάς και της προσωπικής φροντίδας για πολλές γυναίκες. Μία από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους αποτρίχωσης είναι η αποτρίχωση με κερί. 

Για να έχεις έτοιμο το ζεστό κερί ή την ταινία αποτρίχωσης ακριβώς την ώρα που τα θέλεις και στην κατάλληλη θερμοκρασία σε χρόνο μηδέν, απόκτησε μία κεριέρα αποτρίχωσης που θα σου «λύσει τα χέρια»!

Στο e-shop του ohmybeauty.gr θα βρεις αρκετές επιλογές σε συσκευές αποτρίχωσης για επαγγελματική και οικιακή χρήση σε ασυναγώνιστες τιμές.

Εξέτασε όμως πρώτα τα παραπάνω χαρακτηριστικά που αναφέραμε για να κάνεις την ιδανική επιλογή κεριέρας!

Συχνές ερωτήσεις

1. Πώς να συντηρήσω σωστά την κεριέρα αποτρίχωσης;

Αν θέλεις να διατηρείς πάντα την κεριέρα αποτρίχωσης καθαρή, αλλά και να εξασφαλίσεις τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της και τη γενικότερη υγιεινή της διαδικασίας, ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές:

Άφησε την κεριέρα λίγο ζεστή κατά τον καθαρισμό: Μην περιμένεις να κρυώσει το κερί για να ξεκινήσεις τον καθαρισμό, καθώς όταν αυτό είναι σε θερμοκρασία δωματίου δεν θα είναι εύκολο να αφαιρεθεί από το δοχείο.

Επομένως, μόλις ολοκληρώσεις την αποτρίχωση, άφησε το κερί να λιώσει μέχρι να γίνει υγρό, στη συνέχεια απενεργοποίησε τη συσκευή και συνέχισε με το επόμενο βήμα.

Αποθήκευσε για επόμενες χρήσεις ό,τι μπορεί να αποθηκευτεί: Εάν μείνει πολύ κερί στο δοχείο της κεριέρας αποτρίχωσης, ρίξε το όσο είναι ζεστό σε ένα νέο αποστειρωμένο δοχείο για μεταγενέστερη χρήση.

Χρήση ταινιών κεριού για καθαρισμό: Αφού αφαιρέσεις ό,τι έχει απομείνει από την κεριέρα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια χάρτινη ταινία κεριού για να αφαιρέσεις τα υπολείμματα. Μην χρησιμοποιήσεις βαμβάκι, καθώς μπορεί να κολλήσει πάνω στην επιφάνεια δημιουργώντας προβλήματα.

Απολύμανε το δοχείο αποτρίχωσης: Για να απομακρύνεις τα βακτήρια και να απολυμάνεις τα προϊόντα που χρησιμοποιείς, πρέπει να αποστειρώνεις τα αντικείμενα που δεν είναι μιας χρήσης και τα χρησιμοποιείς τακτικά, στα οποία περιλαμβάνονται οι λαβίδες, μεταλλικές σπάτουλες ή τα δοχεία αλουμινίου όπου ρίχνεις το κερί για να το λιώσεις στην κεριέρα.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αποστειρωτή, αποστειρωτικά σπρέι ή απλά να απομακρύνεις τα μικρόβια με βραστό νερό.

2. Τι να προσέξω και ποιες προειδοποιήσεις να λάβω υπόψη για ασφαλή χρήση της κεριέρας αποτρίχωσης;

Για ασφαλή χρήση της κεριέρας αποτρίχωσης πρέπει να λάβεις υπόψη σου τα παρακάτω:

• Μην τοποθετείς την συσκευή δίπλα σε νερό ή γενικά σε υγρές περιοχές.

• Αν η συσκευή εκτεθεί στο νερό βγάλε την αμέσως από την πρίζα.

• Όταν βγει η συσκευή από την πρίζα, ορισμένα μέρη της θα παραμείνουν ενεργοποιημένα για κάποιο διάστημα.

• Μην χρησιμοποιείς ποτέ την συσκευή αν έχει υποστεί ζημιά το καλώδιο ή το φις, αν δεν λειτουργεί σωστά, αν έχει εκτεθεί στο νερό ή αν έχει πέσει κάτω ή έχει υποστεί οποιαδήποτε ζημιά.

• Κράτησε το καλώδιο μακριά από θερμαινόμενες επιφάνειες.

• Βεβαιώσου ότι η συσκευή έχει αποσυνδεθεί μετά την χρήση της.

• Χρησιμοποίησε τη συσκευή μόνο για τον σκοπό που προορίζεται.