Νύχια

Νυφικά Νύχια για Γάμο – 20 Ιδέες

Νυφικά Νύχια για Γάμο - 20 Ιδέες

Εάν τα νύχια του γάμου σου είναι το τελευταίο πράγμα στη λίστα σου, ξανασκέψου το.

Σίγουρα, το νυφικό φόρεμα είναι πολύ σημαντικό, όπως και τα λουλούδια, η τούρτα, η μουσική, το φαγητό κ.λπ. αλλά σε καμία περίπτωση μην αφήσεις τα νυφικά νύχια για την τελευταία στιγμή!

Ένα καλό νυφικό μανικιούρ έχει τη δύναμη να απογειώσει τη συνολική νυφική σου εμφάνιση. Πώς λοιπόν να επιλέξεις σωστά το νυφικό σου μανικιούρ;

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να ισορροπεί αισθητικά με όλα τα υπόλοιπα στοιχεία της εμφάνισης σου (μαλλιά, μακιγιάζ, αξεσουάρ κ.λπ.) χωρίς να κλέβει την παράσταση.

Η προσωπικότητα και η αισθητική σου είναι επίσης σημαντικά, αφού πάνω από όλα πρέπει να είσαι ο εαυτός σου!

Στο Oh My Beauty, λαμβάνουμε υπόψιν μας όλα τα παραπάνω τόσο στο νυφικό μανικιούρ όσο και στο νυφικό μακιγιάζ σου! Γι’ αυτό, κλείσε ραντεβού αρκετά νωρίτερα από την ημέρα του γάμου σου. Θα φροντίσουμε για το τέλειο αποτέλεσμα!

Περιεχόμενα:

20 Ιδέες για νύχια γάμου

Πάρε ιδέες και εμπνεύσου από τα 20 σχέδια για νυφικά νύχια που έχουμε επιλέξει. Η ημέρα αυτή ναι μεν έχει να κάνει με τις λεπτομέρειες, πάνω από όλα όμως σημασία έχει να περάσεις καλά!

Σίγουρα ένα υπέροχο σχέδιο νυχιών γάμου, μπορεί να αναδείξει πλήρως την εμφάνισή σου και να τονίσει όμορφα και αρμονικά τη συνολική σου εμφάνιση.

Θέλεις γήινα χρώματα, γαλλικό μανικιούρ για γάμο με σχέδια, θεματικά γαμήλια νύχια με βάση την εποχή, απλά στρογγυλά/οβάλ νύχια ή γαμήλια νύχια με κοσμήματα; Παρακάτω θα βρεις συνδυασμούς για όλα:

Τα καλύτερα σχήματα και μήκη για νυφικά νύχια

Τα κοντά και περιποιημένα νυφικά νύχια είναι πάντα μια safe και ρομαντική επιλογή, χωρίς να σημαίνει ότι δεν μπορούν να είναι εντυπωσιακά για την ξεχωριστή σου μέρα.

Αν  έχεις μακριά δάχτυλα με μακριά νύχια, μπορείς να προτιμήσεις ένα τετράγωνο σχήμα.

Αν έχεις πιο κοντά δάχτυλα, το οβάλ σχήμα είναι προτιμότερο γιατί το τετράγωνο σχήμα “κόβει” το δάχτυλο αντί να το επιμηκύνει.

Τα νύχια αμύγδαλο είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή με το σωστό nail art για την περίσταση!

Ακόμη και τα αιχμηρά νύχια έχουν την τιμητική τους, ειδικά αν θέλεις να φαίνονται έντονα τα νύχια σου στις φωτογραφίες του γάμου!

Ακρυλικό ή τζελ για την ημέρα του γάμου;

Εξαρτάται κυρίως από την κατάσταση που βρίσκονται τα νύχια σου. Αν είναι αδύναμα, τότε συνιστάται το τζελ. Επίσης τα τζελ νύχια στεγνώνουν πιο γρήγορα και διορθώνονται πιο εύκολα -αν χρειαστεί- την τελευταία στιγμή!

Μάθε περισσότερα για τη διαφορά της κάθε μεθόδου: τζελ ή ακρυλικό μανικιούρ;

Να επιλέξω νυφικό nail art;

Το νυφικό nail art εξαρτάται από τις προτιμήσεις σου και τη συνολική σου εμφάνιση. Συνήθως προτείνουμε ένα λεπτό κι εκλεπτυσμένο σχέδιο στα νυφικά νύχια, που να συμπληρώνει αρμονικά τη νυφική σου παρουσία.

Προετοιμασία για νυφικά νύχια

Καλό είναι η προετοιμασία να αρχίζει 2-3 μήνες πριν από το γάμο. Όχι μόνο για το τέλειο χρώμα και σχέδιο, αλλά και για τυχόν ενδυνάμωση και θεραπεία των νυχιών σου, κάτι που πρέπει να συμβαίνει έτσι κι αλλιώς όλη τη διάρκεια του χρόνου!

Πότε πρέπει να γίνει το νυφικό μανικιούρ;

Συνιστάται να γίνεται μια ημέρα πριν την ημέρα του γάμου (ιδανικά 2 ημέρες πριν). Είναι κάτι που δεν θέλεις να υπάρχει στη λίστα σου την τελευταία στιγμή!

Σε κάθε περίπτωση, προτείνουμε να μην κλείσεις το ραντεβού για τα νύχια του γάμου σου την ίδια την ημέρα του γάμου.

Κανείς δεν θέλει να έχει άγχος την ημέρα του γάμου του, πόσο μάλλον η νύφη!

Κλείσε ραντεβού για νυφικό μανικιούρ!

Οι επαγγελματίες του Oh My Beauty θα σου προσφέρουν τέλειο αποτέλεσμα και σίγουρα θα φροντίσουν να νιώθεις ήρεμη και σίγουρη για την εμφάνιση σου την ξεχωριστή σου ημέρα!

Προγραμμάτισε σήμερα το ραντεβού σου για νυφικό μανικιούρ!