Νύχια

Σε ποιες γυναίκες πάνε τα αμυγδαλωτά νύχια!

se poies gunaikes pane ta amugdalota nihia
amigdalota-nixia-oh-my-beauty

Νομίζω πως το δυσκολότερο κομμάτι όταν κάνεις μανικιούρ είναι για αρχή να βρεις το σχήμα νυχιών που σου πηγαίνει. Τετράγωνο, τετράγωνο με στρογγυλές γωνίες, αμυγδαλωτά, στρογγυλά. Τόσες επιλογές και δεν ξέρεις τι πραγματικά σου πάει! Είναι και πολύ της μόδας τώρα τα αμυγδαλωτά νύχια και σκέφτεσαι “εμένα θα μου πήγαιναν;”.

Είναι μια καλή ερώτηση μιας και όταν κάνεις ένα μανικιούρ, θέλεις τα νύχια σου να κολακεύουν τα δάχτυλα σου. Πάμε, λοιπόν, να δούμε σε ποιες γυναίκες πάνε τα αμυγδαλωτά νύχια. Εννοείται βέβαια, πως σου έχω και πανέμορφες ιδέες για μανικιούρ που μπορείς να κάνεις και με το ιδανικό χρώμα μανό.

αμυγδαλωτα νυχια, ροζ νυχια
αμυγδαλωτα νουντ νυχια
μοβ αμυγδαλωτα νυχια
μπλε ελεκτρικ μανικιουρ
γκρι νυχια, κοσμηματα χεριων, δαχτυλιδια

Το αμυγδαλωτό σχέδιο κάνει το χέρι να δείχνει πιο μακρύ και λεπτεπίλεπτο. Οπότε αν είσαι σαν και μένα που έχεις μικροκαμωμένα χεράκια και δαχτυλάκια, ένα όμορφο μανικιούρ σε αμυγδαλωτό σχήμα θα αναδείξει τέλεια τα δάχτυλα σου. Το μήκος θα πρέπει να το κρίνεις εσύ. Γιατί όπως σου είπα το σχήμα από μόνο του δίνει μάκρος, οπότε δε θέλεις να φαίνονται τα νύχια σου τρομαχτικά μακρυά.

νουντ αμυγδαλωτα νυχια
πολυτελες μανικιουρ, πρωτοτυπα νυχια, gliter, γκλιτερ
πολλα δαχτυλιδια, βεραμαν νυχια
καναρινι νυχια αμυγδαλωτα

Βέβαια, ένα τόσο όμορφο σχήμα εννοείται πως ταιριάζει απόλυτα και στις γυναίκες με λεπτεπίλεπτα μακρυά δάχτυλα. Ξέρεις από αυτά που βλέπεις και λες πόσο τέλεια είναι και πως θα έπρεπε να ήταν μοντέλο για κοσμήματα αυτά τα δάχτυλα. Αν όμως έχει πολύ λεπτά  δάχτυλα καλό θα ήταν να κάνεις ένα πιο τετράγωνο μανικιούρ γιατί μπορεί να φανούν υπερβολικά αδύνατα τα δάχτυλα σου.

Πηγή