Νύχια

Ιδέες για νύχια το Πάσχα

teleies nail art sxedio oh my beauty5 1

Το Πάσχα πλησιάζει και θα έχετε ήδη αρχίσει να αναρωτιέστε τι επιλογές έχετε σε σχέδια και χρώματα για το Πασχαλινό σας μανικιούρ. Παρακάτω θα δείτε τις λύσεις και τι επιλογές για τα νύχια Πάσχα 2022 που έχετε και για φέτος.

Τα πουά σχέδια είναι μία εύκολη αλλά εντυπωσιακή λύση για τα Πασχαλινά νύχια. Επιλέξτε τα χρώματα που σας αρέσουν και δημιουργήστε τελείες σε διάφορα μεγέθη, διάσπαρτες ή σε συγκεκριμένο σχήμα.Εναλλακτικά μπορείτε να δημιουργήσετε γραμμές! Σχέδια με γραμμές ίσιες, κυματιστές, ζικ ζακ, κάθετες, οριζόντιες και διαγώνιες.

Οι γραμμές στο μανικιούρ μπορούν να γίνουν είτε με χρώμα είτε με glitter ή ακόμα και με ταινίες. Γενικά τα floral σχέδια στα νύχια είναι το must στο Πασχαλινό αλλά και στο ανοιξιάτικο μανικιούρ. Ζωγραφιστά λουλούδια κάθε είδους ακόμα και αποξηραμένα ή 3d είναι επίσης η τάση για φέτος.

Κλασσική επιλογή για το μανικιούρ το Πάσχα παραμένουν πάντα τα κόκκινα νύχια. Άλλωστε την συγκεκριμένη περίοδο θυμίζουν τα πασχαλινά αυγά αλλά και το διαχρονικά κομψό γαλλικό μανικιούρ. Οι πιο τολμηρές, προτιμήστε πασχαλινά nail art με παιχνιδιάρικη διάθεση. Σχεδιάστε στα νύχια σας Πασχαλινά αυγά χαριτωμένα, κοτοπουλάκια, κουνελάκια ή πασχαλίτσες και κλέψτε τις εντυπώσεις.

Τέλος, τα χρώματα που πρωταγωνιστούν στα νύχια το Πάσχα είναι τα παστέλ, όπως γαλάζιο, ροζ, λιλά, ροδακινί & βεραμάν. Μία ωραία ιδέα επίσης είναι να βάψετε σε κάθε νύχι μία διαφορετική παστέλ απόχρωση.

πουά κόκκινο μανικιούρ
γαλλικό κόκκινο με τελείες
μανικιουρ ασπρόμαυρο τελείες
μανικιούρ λιλα τελείες
ασπρόμαυρο τελείες και γραμμικό
πετρολ νυχια με τελείες